É. Csilla

1920563_817246154958782_1413320473_s.jpg

11 értékelés

Hajas Fodrászat

Bármelyik szalonjába megyünk Hajas László mesterfodrásznak, mindig exklusiv szolgáltatást kapunk, igényes környezeteben. Itt tudják mit jelent egy fejmasszázs és ha a mester vágja a hajad - nekem ő szokta - mialatt megmossák a fejed,kellemes hátmasszázsban is részed lehet a speciális fejmosószéknek köszönhetően. Az egyetlen fodrász Budapesten, akihez szívesen megyek,még ha az ára egy kicsit magas is - a magyar jövedelmekhez viszonyítva.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trattoria Pomo D´Oro

Igazi olasz ételre vágysz? Csak ide jöhetsz! 15 évig éltem a napsütéses Itáliában, melyet teljes egészében bejártam. Amikor ide jövünk vacsorázni a párommal ismét Olaszországban érzem magam. Az egyetlen olasz étterem Budapesten, mely sohasem okozott csalódást. Valódi, friss ízek, olasz illatok és hangulat, mérhetetlen vendégszeretet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gellért Szálló és Fürdő épülete

A szálló hagy kívánni valót. Ha szerencsés vagy felújított szobát kapsz, ha nem akkor kb. 40 éveset. A fürdőben a szolgáltatások széles választékát kapod mogorva kiszolgálással. Az itt dolgozók rossz kedvűek, kedvetlenek, sehol egy mosoly. Megvan a miértje is. Szinte éhbérért dolgoznak. Az étterem a teraszon: rossz minőségű ételek, rengeteg várakozás. A büfé? Osztályon aluli.

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház Étterme

Az áruházat nagyon nem szeretem, mert bármit szeretnél venni, mindenképp végig kell nézned az összes terméket. Ha például egy páraelszívót szeretnék venni, nem szeretném a fürdőszoba, a nappali, a dolgozószoba stb. ajánlatot is megtekinteni. Itt rá vagy kényszerítve. Az étterem meglepetés volt: friss lazacot, rákot is választhatsz ebédre, és nem is túl drágán. Az ízvilág egy kicsit szegényes, de az adagok megfelelőek. Igaz, előbb a desszerted választod ki, majd a második fogásod és utána az első fogást.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapesti Corvinus Egyetem - Gazdálkodástudományi Kar

Európai színvonalú oktatás, jó felszereltség. Átlagban kiváló tanárok, segítőkész tanulmányi osztály, igen felszerelt könyvtár,jó hangulat jellemzi ezt az oktatási intézményt. Több büfé és menza is üzemel, melyek minőségi ételeket kínálnak. Az intézmény közelében szinte minden fajta szolgáltató megtalálható.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Királyi Kastély Múzeum

Kiváló egy 1 napos kirándulásra és élményszerzésre. Nemcsak a királyi lakot, de a Horthy-bunkert, egy Zsolnay kiállítást, egy lovardát is megtekinthetünk. A 3D vetítés örömét is élvezhetjük és a Barokk Színházat is megtekinthetjük. Szép időben nagyot sétálhatunk a csodálatosan gondozott parkban, ahol betérhetünk a királydombi pavilonba is. Ha elfáradnánk beülhetünk a kávézóba, ahol kávé- és cukrászkülönlegességekkel várnak bennünk. A nap csúcspontja lehet a emlékfotózás, amikor letűnt korok ruháit vehetjük magunkra és hozzáillő környezetben készítenek rólunk fotót. Mellette bekukkanthatunk az ajándékboltba is, ahol mindenki találhat saját ízlésének és pénztárcájának megfelelő emléktárgyat. Én egy kiváló minőségű Sissit ábrázoló porcelán ékszerdobozzal tértem haza. Mindezen szolgáltatások színvonala nemzetközinek mondható, de az árak a mi magyar átlagkeresetünkhöz vannak szabva. Mindenkinek szívből ajánlom egy kellemes nap eltöltéséhez.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Madenta Rózsakert Fogászati Központ

A fogászati központ minden igényt kielégít. Nyugodt, barátságos, szinte luxus környezetben várhatod meg, míg orvosod beszólít. Ha időpontra érkezel, igen pontosak szoktak lenni. A fogorvosi szobákban egy olyan nagyfokú tisztaságot találsz, amit Magyarországon még ritkán tapasztalunk. A felszerelés és az általuk alkalmazott technológiák és anyagok világszínvonalúak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

Sajnos Budapesten a McDonalds-ok színvonala változó az ételkészítés területén. Ez az egyike a sok franchise üzletnek, ahol pontosan azt kapom amit várok. A burgonya forró, a szendvics nem csúszott szét és minden alapanyag a megfelelőmértékben van benne. Nem Tétel akciójuk is van, ami azt jelenti, hogy 550 Ft-ért kapsz egy Big Mac-et, egy kis üdítőt és egy kis krumplit, ez egy diáknak egy étkezésre elegendő és minőségibb mint mondjuk az egyetem büféjében egy hideg szendvics és egy üdítő, mondjuk 700 Ft-ért. Sajnos a hely nem elég nagy.

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

Borzasztó ez a hely. A közelben lakom, így többször jártam náluk. Az étel vagy hideg, vagy az elkészítésére várni kell, annak ellenére, hogy nincsenek kígyózó sorok. A salátát és az öntetet is sajnálják a Big Mac-ből, többször vissza is vittem, hogy szerintük, így néz-e ki egy standard darab. Kértek elnézést, majd kicserélték. A Smart kártyás termináljuk vagy üzemel vagy nem.-

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

Szépen kialakított, tágas Meki, terasszal és beltérrel. A kiszolgálás lassú, sokszor nem túl udvarias. A McDrive része pedig kifejezetten udvariatlan. A gyermekeknek kellemes hely jó időben az előtte található játszótér miatt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

2 Kedvenc hely

Még több »
Trattoria Pomo D´Oro
Arany János utca 9., 1051 Budapest
Hajas Fodrászat
Nádor utca 20, 1046 Budapest