Illés Erzsébet

935160_589581454458344_201706174_n.jpg

5 értékelés

Vodafone Mammut

nagyon meg vagyok elégedve a Vodafon szolgáltatással....a percdíjak és kedvezményes csomagjai közül olyat választottam ami az én pénztárcámnak megfelelő...csak ajánlani tudom mindenkinek..azt azért szomorúan olvastam ,hogy az előttem szóló ilyen kellemetlen helyzetbe került..szerintem az ügyintézőn is sok múlik,hogy áll a esethez..

Hasznos ez a vélemény? Igen

SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ I. sz. Szakorvosi Rendelő

a Szeged klinika majdhogynem a második otthonink volt közel 18-évig.a fiam sajnos beteg szívvel született...a Klinikán sokat jártunk,majd többször is műtöttél..nagyon hálás vagyok az ottani orvosoknak és nővéreknek egyaránt! a legnagyobb tiszteletem nekik. sokat küzdöttek a fiam életéért..míg élek hálás leszek a 18-évi munkájukért...sokat segítettek és úgy néz ki a fiam állapota stabil...KÖSZÖNÖM NEKIK!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zalakarosi Fürdő

pár évvel ezelőtt jártam Zalakaroson és isteni élményekben volt része az egész családnak..nyugalom és béke szigete remek hangulatot biztosítanak. a hullám és pezsgő fürdő felejthetetlen élményt nyújtott számunkra..tervezzük a visszalátogatást kora ősszel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Bámer Julianna háziorvos

Nagyon örültem,mikor a Dr.Nő körzetébe kerültem!! Kimondottan emberbarát,meghallgatja az embereket,kivizsgálja és a sok beteg mellett van mindíg egy-két jó szava,tanácsa mindenkihez! Az asszisztensnője Marika is közvetlen ,aranyos.Mivel az én fiamnak olyan veleszületett betegsége van,így nem bíztam volna bárkire a kezelését! Ezért mikor meggyőződtem a Dr-nő kedvességéről és persze alaposságáról,mikor nagykorú lett a fiam ,már nem is volt kérdéses kihez vigyem! Persze ezek után már idős édesanyámat is hozzá jelentettem be! Az eredménye meg is volt mindhármunk esetében,mert mindent megtett értünk,a gyógyulásunk érdekében!! Köszönöm a Dr-nő és asszisztensének a körültekintő és odaadó munkájukat!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

MÁV-START Vasúti Személyszállító ZRT.

Sajnos a MÁV-l nem igazán vagyok elégedett..Mindegy milyen az időjárás a vonatok késnek és sajnos /annak ellenére,hogy látom a takarítók összeszedik a szemetet /koszosak!! Megértem azt is hogy vonalfelújítások,vagy ép rongálások miatt késnek a vonatok,de kissé túlzásnak tartom 1-nap alatt a több órás késést!! Nagyon sokat kellene még változtatnia a Máv-nak ahhoz,hogy elégedettek legyenek az utasok!! sajnálom hogy velük szemben negatív véleményem van!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely