V. Zsuzsanna

10153817_738454516199328_8810890112927194_a.jpg

5 értékelés

Aréna Plaza Bevásárlóközpont

Kulturált és azon kevés helyek közé tartozik ahol nagyobb méretű ruhákat is lehet venni. C&A vagy a Listán nem szereplő Ulla Poppen. Az is előny, hogy a plazaban található éttermekben, udvarias, jó a kiszolgálás és általában nem túlzsúfoltak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyulai Várfürdő

Három napot töltöttünk Gyulán. Teljesen kimerülten érkeztünk, de a Várfürdő csodát tett. Testileg, lelkileg felfrissültünk. Kiváló a gyógyvíz, csodálatos, tiszta a környezet. A város is igazán vendégbarát. Csak ajánlani lehet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lukács Gyógyfürdő és Uszoda

Mozgásszervi problémáimon mindig segít a kiváló gyógyvize. Úszás után jól el lehet lazulni a wellness részlegben. A gyógymasszőrök tevékenységének köszönhetően mindenkinek enyhülhet a fájdalma.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hunguest Hotel Erkel***

Ami különösen magával ragadó ebben a szállodában, a tisztaság, udvariasság, kellemes ételek mellett, az a kilátás ami az uszodából, teraszról látható. Különösen megnyugtató volt a szép, parkra néző kilátás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lukács Gyógyfürdő és Uszoda

A felújítás óta különösen szívesen járok a Lukácsba, mert nem csak jókat tudok úszni, hanem kiválóak a gyógyászati kezelései is. Kár hogy nem lehet gyakrabban igénybe venni tb-re a szolgáltatásokat. Egy bizonyos kor után mindenki valamilyen szinten rendelkezik mozgásszervi betegségekkel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely