H. Erzsébet

1797584_4262018724209_9009608170546696582_n.jpg

4 értékelés

Malomsok posta

A szolgáltatás színvonalas, a hölgy udvarias, figyelmes.Tájékoztat az újdonságokról,kedvesen elbeszélget az ügyfelekkel. Van ideje mosolyogni. Minden alkalommal rendezett frizurával és csinosan dolgozik. Az épület tiszta, virágos.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Holdfény Presszó

Bármikor, bárkinek szeretettel ajánlom ezt a kedves, barátságos helyet. A üzlet korszerűen, kényelmesen berendezett, nyáron külső terasszal. A személyzet udvarias,aki itt pihen annak biztosan ugyanezek lesznek a tapasztalatai.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Márti Virágbolt

Ebben a virágboltban, minden alkalomra, /születésnap, névnap, esküvő, temetés, ballagás,stb./ csodálatosan szép, friss virágból készülnek a csokrok, koszorúk, óriási kreativitás jellemzi a tulajdonost. Ezen kívül csodaszép szobanövények, ajándékok és sok-sok mosoly várja a vásárlókat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Delikatesz Vonyarcvashegy

Ebben az üzeletben, élelmiszerek, kerámiák, ajándék-tárgyak, saját termelésű zöldség-gyümölcs, termelői borok és sok egyéb termékkel várják a vásárlókat. Az üzlet személyzete barátságos, mosolygós és nagyon kedvesek. Minden érdeklődő megtalálja számítását, ha itt megáll, biztosan nem távozik üres kézzel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely