Gáspárné Lídia

481477_3486256773664_2031440441_n.jpg

6 értékelés

Rózsa Étterem Panzió

Februárban vacsoráztunk az étteremben. A kiszolgálás figyelmes, a választott étel pedig fantasztikus ízvilággal örvendeztetett meg. Vajban sült diós pulykamell pulykamell szeletet ettem gyömbéres calvados mártással ropogós burgonyalángoson. A Rózsa tányérdesszert pedig mát tényleg csak hab volt a tortán! Minden elismerésem a
séfnek! Gratulálok! Ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cafe Frei

Többször jártam a kávézóban. A sokféle kávé mellett teákat és süteményeket is kínálnak. Mindig finom kávékat ittunk az ismerőseimmel, barátaimmal, legjobban a kókuszos kávé nyerte el a tetszésünket. Szívesen ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budmil Store

Nem egyszer vásároltam már az üzletben, az eladók segítőkészek, az áru jó minőségű, kellemes a légkör. Mindig lehet találni olyat, ami minőségben, kivitelben és árban is megfelel a vásárlónak. Gyakran vannak akciók is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Flört Caffe

Első alkalommal a múlt hónap közepén voltam a kávézóban, akkor kapucsínót ittunk. Ma már eléggé lehűlt a levegő így inkább teát válaszottunk és hozzá marlenkát ettünk. A Rózsakert tea az aromájával elvarázsolt, a gyümölcsök természetes édessége és a fűszerek zamata még az édesítést is szükségtelenné tette számomra. Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vadvirág Étterem

Mai estebédünk tökéletesen jól sikerült az étteremben, amit nemcsak az ételek ízletessége befolyásolt, hanem a kiszolgálás minősége, valamint az ünnepi díszítés is. A házi májgaluskaleves zöldségekkel csészében tálalva régi otthoni ízekre emlékeztetett. A vegyes tál sajtos, párolt brokkolija pedig minden igényt kielégített.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szantofer Vendéglő

Pont ma este voltam, s nem csalódtam. A tejben pácolt csirkemell éppen megfelelően volt zamatos, egyáltalán nem volt kiszáradva. A parmezános saláta pedig miután rácsepegtettem a citromlevet kellemesen pikáns lett. A lányom Egri titkot evett, ami szintén finom volt.
Ugyan az étteremben majdnem teltház volt, de azért nem volt zavaró.
Kiszolgálás udvarias, segítőkész.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

2 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely