Z. Andrea

417672_336367506398739_1410946425_n.jpg

5 értékelés

Tulipán Panzió és Étterem

Már 2 éve ott ünnepeljük a házassági évfordulónkat minden augusztusban. Otthonos kicsi étterem, szép virágos terasszal, a személyzet barátságos, a kiszolgálás gyors, Az ételek nagyon finomak és bőséges a választék, valamint az adagok is. Pénztárcakímélő árakkal!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Helikon Taverna

Balatonra néző panorámájával, látványkonyhájával, kitűnő borkínálatával, a személyzet precizitásával, az ételek ízletességével előkelő helyen végzett Nálunk az okt. 18.-20-ig tartó ott tartózkodásunk idején!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Kalocsa - Asztrik Étterem

Tavaly ősszel egy nyeremény wellness hétvége keretében jártunk a Hotelben és az étteremben. Nekem a patinás épület nagyon tetszett, a wellness részlegen először ismerhettem meg a szaunaszeánszot, mint szolgáltatást, amellyel szintén elégedett vagyok. Kedves volt a személyzet is. Talán kicsit idegenkedtünk a pincében található wellness részlegtől, mert feltöltődni jön az ember, nem begubózni! A tisztasággal nem voltunk elégedettek teljes mértékben, illetve a büféreggeli kapcsán a feltöltöttséggel. Aki később érkezett, már nem választhatott szabadon többféle kínálatból. De ajándék lónak nem szabad nézni a fogát! Ugye?

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zenit Hotel

Balatonra néző csodálatos panoráma, nyugodt környezet, csend, udvarias személyzet, tisztaság, sokszínű wellness szolgáltatás, amiben részünk volt, valamint az étterem látványkonyhája, a bőséges ételkínálat ami lenyűgözött!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Európa Fit****superior

Gyönyörű tágas szálloda, őrzött mélygarázzsal, a kiszolgáló személyzet nagyon kedves és segítőkész! Soha még ilyen bőséges étel- és italválasztékot nem láttam egy étteremben sem, amit itt kínálnak! Ideális hely a feltöltődéshez, reggel az úszómedence vizének csobogására ébredtünk, a levendula és lótuszvirág illata lengte be a wellness részleget, nyugalmat árasztott az egész környezet, tisztaság, és rend uralkodott mindenhol. Ajánlom igényeseknek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

3 Kedvenc hely

Még több »
Hotel Európa Fit****superior
Jókai utca 3., 8380 Hévíz
Helikon Taverna
Helikon út 22., 8314 Vonyarcvashegy
Tulipán Panzió és Étterem
Petőfi utca 38, 7081 Simontornya