Bodányi Zsuzsa

1654323_643066239074920_773852510_n.jpg

5 értékelés

Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Nagyon drága, a strand része hagy kívánni valót maga után. A vendéglátó egységek dolgozói unottak, az árak baromi magasak. Több perces várakozás után sem jött senki az egységbe, hogy megkérdezze mit szeretnénk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pápai Gyógy- és Termálfürdő

Fantasztikus hely! Elfogadható árak, tisztaság. Élménynek nagyon jó, kitűnő családi kikapcsolódás. Mindenkinek ajánlom, kár kihagyni! Minden korosztály számára nyújt szórakozási lehetőséget. Szuper vendéglátóegységek, finom ételekkel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Adyvárosi Tópart Pizzéria

Gyors, pontos, figyelmes kiszolgálás. Ételeik nagyon finomak, mindig frissek. Házhozszállítás estén van mód Szép-kártyás, bankkártyás, készpénzes és utalványos fizetésre is. Többedszeri rendelés után már fejből tudták a címemet. Kizárólag tőlük rendelek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Westend Tattoo & Piercing

Időpontfoglalásom e-mailben történt. Még meg sem kaptam a "levelet elküldtük" jelzést, már hívtak is pontosítás és egyeztetés miatt. A megadott időpontban kedvesen, figyelmesen fogadtak. A tetoválás gyönyörű lett, külön köszönet érte Ádinak. Az árak jók, a munka kiváló. Csak hozzájuk megyek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dobos Pub & Pizzéria

Családi vacsorára mentünk. Első meglepetés belépéskor fogadott minket: ízlésesen berendezett, hangulatos hely fogadott minket. A felszolgálók nagyon kedvesek, gyorsak, pontosak voltak. Az ételek külön ódát érdemelnek: hatalmas adagok, nagyon nagyon finomak. Elismerés a szakácsnak! A vargányás burgonyakrém-levest sült hagymachipssel pirított bagett-tel ISTENI! Kóstoljátok meg! A többi étel sem marad el tőle. Az árak nagyon jók! Mindenkinek ajánlom, keressétek fel a helyet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely