D. Vivien

D. Vivien

6 értékelés

Százéves Cukrászda

Mindenképp érdemes meglátogatni ezt a helyet! Habár az árak már tényleg nem százévesek. Amikor pedig mi voltunk estefelé, nem volt már nagy választék sem,de ami volt az nagyon finom volt.Így az igazán lenyűgöző dolog számomra a berendezés volt. Amely rendkívül kifinomult,és a régi korokat idézik! Nagyon szép! A cukrászat iránt érdeklődök pedig megtekinthetik a cukrász múzeumot is! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyulai Várfürdő

Véleményem szerint a fürdő inkább az idősebb, illetve a felnőtt korosztály igényeit elégíti ki maximálisan. Gyerek medence,illetve élménymedence elég kevés van. ( kb.3,de ebben benne van a pancsoló is.) A csúszdák is elég régimódiak,de a gyógyvíz remek. Igaz, a legtöbb medencébe (gyógyvizes) csak 14 éven felüliek mehetnek be. De igazán megújulva térhetünk haza a gyógyvíz után. A strandon pedig szuper a lángos!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Body-Map Gyorsdiagnosztikai és Orvostovábbképző Kft.

Mindenképp érdemes kimenni érte Csepelre,hiszen számos nagyon fontos és új, kitűnő technikát alkalmaznak a diagnosztikában. A szakértők (orvosok) és a személyzet is rendkívül kedves, segítőkész. Nem sajnálják az idejüket és energiájukat egy-egy beteg maximális kivizsgálására, elemzésére és a tanácsadásra sem! Hálás vagyok azért,amit itt kaptam; és nagyon ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sir Lancelot Lovagi Étterem

A 2. évfordulónkat ünnepeltük itt,és nagyon jól éreztük magunkat! A választott ételeink mind nagyon finomak és bőségesek voltak, méghozzá jó áron, különösen a minőséghez képest. A középkori (korhű) berendezés, felszolgálás jellemző rá. A hangulat és az atmoszféra is szuper volt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Robinson Restaurant & Cafe

Csodálatos ez az étterem! Kitűnő például egy romantikus évfordulóra,de bármi másra is. Este különösen szép.A személyzet udvarias, segítőkész és kedves. A kínálat különleges,és finomak az ételek. Habár nem az alacsony árkategóriába tartozik. De ha másért nem,a hangulatért,és a lágy,zenés estékért megéri!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Teapalota a Potalához

A teázó elhozza Magyarországra Tibet és India hangulatát. A misztikumot, a nyugalmat,és a lelki fejlődést. Az atmoszféra leírhatatlan,ahogy a berendezés is. A felszolgálók nagyon kedvesek. A teák pedig isteniek,a vízipipáról nem is beszélve!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely