P. Bernadett

393713_3776943506637_740048588_n.jpg

11 értékelés

Burger King

Többször előfordult, hogy amit kértem (csirkés) nem volt...???? Nem is értem. Elfogyott a csirke??? A kiszolgálást is egy picit lassúnak tartom. Ennek ellenére, mivel útba esik, viszonylag sűrűn beugrunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Allee Bevásárlóközpont

A kedvenc bevásárlóközpontom! Tágas, világos az aulája. Folyamatosan vannak éppen aktuális kiállítások (japán tavasz, technológia fejlődése, hajózási kirándulás, stb). Nem túlzsúfolt. Az összes olyan bolt megtalálható, ahol szeretek vásárolni. Az egyetlen hátránya, hogy lecsökkentették a 2 órás ingyenes parkolást 1 órára. Igaz a parkolóház mindig tömve volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest 119. Posta

Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Nem képesek kialakítani normális sorban állást, mindenki álljon oda, ahová tud. Többsoros, de ha véletlenül nem jó helyre áll, aki esetleg először téved be, az magára vessen, és állja végig a következő 20 percben a sorát. 6 ablakból általában 2 működik, mert a 3. ablakból éppen kiment cigizni a dolgozó. Iszonyatosan flegmák, lassúak. Szerintem ezért is nem alakítanak ki cédulát húzó logikus sorban állást, mert az nézi az időt, ki milyen lassan dolgozik. Néha olyan a magas fickó a szélén, mintha lassított felvétel lenne. Mikor megkérem a másikat, hogy ne külön ragasztgasson bélyegeket a hivatalos levelekre amiből épp 20 db van, mert az lassú, akkor felháborodva közli, hogy neki csak ilyen van, ami nem igaz, mert előző nap meg tudtak nyomtatott bélyeget adni ugyanott. Sajnos, amíg a postamesterek ilyen pökhendik ott, az egész gárda ilyen marad...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Villányi Dent Fogászat

Kedvesek a dokik és a recepciósok. Az orvosok precízen dolgoznak. Kis megtakarítás, hogy most már évek óta kuponos akcióval végeztetem el a fogkő leszedést és polírozást. Különösen szerettem Szaszovszky Doktor Úr munkáját, csak ő sajnos elment külföldre....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pálma Söröző & Étterem

2 gyerkőccel mentünk, udvariasak a pincérek, gyors a kiszolgálás is, voltak különleges ételek, és gyerekek által kedvelt (pizzák) is. Nekem bort ajánlottak, és jó választás volt, a fiaim alkohol mentes koktélokat ittak, nagyon jól néztek ki. Szóval kaja és az ital, a kiszolgálás ötös, hely is hangulatos, az árak is elfogadhatók.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csokonai Söröző

Gyerekekkel voltunk, telt háznál is gyors volt a kiszolgálás. Pincérek kedevesek. 4-en 4 féle házi limonádét kértünk, mindegyik naggyon finom volt. A kaja is egyszerűen tökéletes ízharmónia! Ha valaha visszamegyek Debrecenbe, ebbe az étterembe biztos visszajövök.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaticum Debrecen Gyógy-és Fürdőközpont

Csodálkoztam, hogy az őszi szünetben azért nem volt az a nagy tömeg, kora délután érkeztünk, de találtunk még 4 üres széket. A 8 és 12 éves fiaim imádták, csak kár, hogy a hullámmedence vize nagyon hideg. Jó ötlet a karszalagos ebéd fizetés is. A hotel szerintem nagyon drága, viszont ahol volt szállásunk kedvezményes jegyet adtak a fürdőbe.(még így is olcsóbb volt a szállás, ráadásul tökéletes apartmant kaptunk, és gyalog is átértünk 10 perc alatt)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Etele Dental - Kelenföldi Fogászati Centrum

Egyszer voltam még 4 éve náluk, csak egy tömés cserén. Nem szeretem, mikor a nők, fogorvos és asszisztens a fejem felett, tömés közben beszélik ki a kollégájukat... Egyébként a töméssel nem volt problémám.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest 117. Posta

Egy kicsi posta "eldugva". Örülök, hogy megtaláltam, a Hengermalom úti helyett ide járok ide. Kevesen vannak, 18 óra után is nyitva van, kedvesek és gyorsak az ott dolgozók. Kb. ennyi, csak még valamit kell írnom a 200 karakterhez.

Hasznos ez a vélemény? Igen

MediMOM Egészségközpont

Bardóczy doktor úr miatt járok ide már 9. éve. 2. gyermekem nála szültem, azóta is rendszeresen visszajárok hozzá. Végtelenül kedves, türelmes. Mindent elmagyaráz, kiváló szakember. Ha bevállalnék egy 3. gyermeket, biztos nála szülnék újra. Az egészségügyi központ is nagyon jól felszerelt, az asszisztens hölgyek is kedvesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely