F. Rita

F. Rita

7 értékelés

Kemence Csárda

A kedvenc helyem és egyben szerintem Nyíregyháza legjobb étterme, mindenkinek csak ajánlani tudom! A felszolgálás tökéletes, a pincérek pedig kedvesek és udvariasak. Az étlapon változatos és különleges ételek sorakoznak fel. A hely hangulata pedig a régi időkre varázsolja vissza a vendégeket! Teljes mértékben elégedett vagyok a Kemence Csárdával! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Görömbei Cukrászda

A legnagyobb "probléma" hogy rengeteg a választék a finomabbnál finomabb sütemények között, lehetetlen választani.:D Egyébként nagyon kellemes, hangulatos hely. Sokat szoktunk oda járni, ajánlani tudom mindenkinek. A tortákról meg nem is beszélve, kreatívak és csodálatosak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Pagony**** Wellness & Conference Étterme

Legszuperebb, legszebb nyíregyházi étterem. Sokszor szoktunk itt ebédelni a barátokkal. Aki szereti a halas ételeket azoknak pedig kötelező! A környék nagyon gyönyörű. A kiszolgálás tökéletes. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquarius Élményfürdő

Remek hely a kikapcsolódásra, főleg a termál részében. Többféle csúszda közül lehet választani. Tiszta és barátságos ami szerintem nagyon fontos. Infraszaunájukat mindig használni szoktam. Büféjükben minden finomság kapható!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Állatbarát Alapítvány Állatotthon

Sajnos, mindenhol azt tapasztalni hogy nincs hely a kisállatoknak és nem csak náluk. Rengeteg kiskutyusnak kiscicusnak próbálnak segíteni, de nagyon kevesen fogadnak örökbe, inkább megveszik...!! Alapítvány közül őket látom hogy minden rendezvényen megjelennek és mindent elkövetnek hogy segítsenek gazdit találni a kis cukiságoknak! Ha többen fogadnának örökbe állatokat nem lenne semmi gond..de hát így ne csodálkozzon senki!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fressnapf Nyíregyháza

Mi mindig itt vásárolunk a kiskutyáinknak eledelt, játékokat és nasikat. Minden megtalálható ott amire szükségünk lehet. Egyáltalán nem drága, választék pedig van bőven. Az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nyíregyházi Állatpark

Magyarország legnagyobb és legszebb állatparkja. Sok olyan különleges állat megtalálható, ami csak itt van. Gyönyörű a Zöld Piramis is, ahol az ember tényleg az esőerdőben érezheti magát! Mindig bővül, fejlesztik és próbálják még szebbé varázsolni. Egy teljes napot el lehet ott tölteni családdal, barátokkal! Aki még nem volt itt, annak muszáj bejárnia.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely