Adler Erika

1546459_812628562096015_471822885_n.jpg

9 értékelés

Teremgokart & Kávézó

maximum csillagzat:) szuper igényes valóban szórakozó hely minden korosztály számára!!:)az üzemeltető kedves és valóban vendégszerető fiatalember! minden elismerésem! gratulálok !!színvonalas műsör szervezés neves előadókkal zenészekkel eggyütesekkel. kellemes tiszta levegő zöld környezetben!g

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedelem Komárom

kicsi üzlet de jó dolgokkal van feltöltve , érdemes eltölteni az időt a keresgéléssel mert igazán egyedi ruhákra lehet bukkanni:) Teljes áru készlet csere itt is gyakran mint a darabáras Hádákban!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tölts Autószerviz Kft.

Nagy köszönet a percizitásért és a gyorsaságért!
Korrekt és udvarias az ügyfelekkel !
Idő pontot is betartva , alkatrészeket beszerezni , műszaki vizsgákat lebonyolítani , mindezt egy helyben!
Bátran ajánlom ha autó doktorra van szükség!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Császár Autószerviz Kft. Komárom

Több mint egy éve már hogy bezárták , nem is értem hogy mit keres még itt, amúgy nem volt a szervizzel semmi baj de elsősorban szalonként szerettek volna működni ami ebben a válságos időben nem hozta az eladási formát!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Postahivatal

Év elején felröppen a hír hogy a posta minden Tescoban lévő kirendeltségét bezárja márciusban, a komáromi megmenekült a lakosok felháborodására , szerencsére! Nagyon köszönjük hogy megmaradhatott nagy segítség a kis posta a Tescoban a családoknak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Molnár Cukrászda

Az én értékelésem is a max csillagzatot érdemel, egy megjegyzéssel viszont kiegészíteném , árban van kedvezőbb is a környéken és a színvonal sem alacsonyabb, látvány íz és frrisseség! A terasz és benti környezet viszont nagyon hangulatos.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Kellet e kisvárosnak ekkora hipermarket, pénz lehet költeni rendesen sok az akció, bár ha olyan akkor időben kell menni mert elkapkodják és már nincs utánpótlás, csak az akció után lesz jelen a termék:( Segítőkészek az eladók , a gyors kassza meg egyenesen megkönnyíti afizetést igaz ha nem értesz hozzá akadhat bonyodalom:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Norbi Update Pékség

Réges- régen bezárt a magas árak miatt senki nem ment még a környékére sem:((Inog a Norbi Birodalom megfizethetetlen amit árulnak!
Nyílt egy másik bolt szlovák tulajdonossal , még nyitva van elég sokáig bírja!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

Megújult kulsővel korrekt akciókkal és nyereményjátékokkat és valódi nyertesekkel igazán pozitív véleményt tudok írni a Penny Market komáromi üzletérő:)Megközelíthetősége és a parkolás miatt egyre gyakrabban veszem igénybe, és mivel az árukészlet is bővült sőt prámium kategóriás termékeket is kínál szívesen térek be ide vásárolni!

Hasznos ez a vélemény? Igen