B. Andris

B. Andris

1 értékelés

Tanne Étterem

Nagyon ritkán van annyira negatív tapasztalatom egy étteremmel kapcsolatban, mint a Tanne Étteremmel, ezért muszáj írnom. Azt hallottam, ez egy "nagy múltú" all-you-can-eat étterem - ha így volt, mára a színvonalból jóformán semmi sem maradt.

Születésnapi nagyobb családi társasággal érkeztünk (10+ fő) vasárnap ebédidőre. Két hatalmas problémám volt, a fogalmatlan, érdektelen kiszolgálás (megfejelve a tulajdonos kellemetlen atyáskodásával, mely közvetlenkedő viccekre kiterjedt, a problémák kezelésére, az étterem tényleges vezetésére nem), valamint a borzalmas ételkínálatra.

Részletek:
- A frissen vaslapon süthető húsok kivételével MINDEN látványosan több napos maradék, ételmelegítőben fonnyadtak-száradtak a pár napos rakott húsok, fonnyadtak voltak a saláták, töttyedt és hideg a sült krumpli (ráadásul nem adtak frisset, amíg el nem fogyott!), a rizs száraz stb.
- A levesek ehetőek voltak, mert azok több napig is bírják, de a pirított kenyér a levesekhez pudvás volt(!), és azután sem vitték el, miután szóltam emiatt, csak amikor - hiába várakozván erre egy percig - ezt külön kértem.
- A fagylalt kopogósra volt fagyva a fagyigépben.
- Mit keres a grillpulton TV paprika?
- A "szabadfogású vállalkozó" megjelenésű tulaj (aki a haverjaival focimeccset nézett az étteremben!) sajtott grilleztetett magának a grillszakáccsal, ebből a vendégek nem ehettek, habár szinte csak a grillről jutottunk friss ételhez...
- Üdítők helyett valami szénsavas szörpöt vagy hamisítványt hoztak, a Fanta meg a Sprite legalábbis biztos nem az volt.
- E mellé jópofáskodó atyáskodás járt: "Egyenek sokat, akkor kaphatnak az óriás palacsintából is!" (Ház specialitása...)

Nagyon-nagyon dühös vagyok az ilyen helyekre, maximálisan igénytelen volt az egész. Ráadásul az italokra is sokat kellett várni, pedig majdnem csak mi voltunk az egész helyen...

Én soha többet nem teszem be ide a lábam. Az interneten körülnézve egyébként más, hasonló értékelésekkel találkoztam...

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely