K. Katalin

4 értékelés

Morrison's 2

Nem igaz,hogy azért mert nem vagyunk főiskolások már, nem mehetünk táncolni. Barátnőimmel rendszeresen bulizunk a Morrisons2-ben, a zene remek, mindegyik korosztályra gondolnak, ezért is járnak ennyien ide :) Füstmentes, koktélok jó áron, kedves pincérek és mixerek a pultnál, biztonságiak is odafigyelnek a rendre!!!!!!!!! És ez nagyon fontos, hogy úgy bulizz, hogy jól érezd magad, senki se molesztáljon!!!! Itt minden egy helyen van :))))Jó szórakozást Nektek is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Amnesia

Kedvenc ruháim, ha lehetne felvásárolnám az egész boltot!!! Még nem sikerült teljesen visszafogynom az eredeti 56kg-mra szülés után, de igy is találok rengeteg ruhát magamnak! Eladók nagyon kedvesek, nem tukmálnak Rád semmit, akár fél órán keresztül is nézegelődhetsz a hatalmas választék között!!! Imádom :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kleopátra Szépségszalon

A visegrádi utcai szalonba jártam régebben, nagyon kedvesek az alkalmazottak. A belépéstől kezdve kényeztetve vagy, mindenki nagyon segitőkész. Nekem utoljára kicsit túl lett szőkítve a hajam és szívtam a fogam 5 hónappal az esküvő előtt, de gyorsan rendbe lett téve a baki a gyakornok által. A masszázst is már többször igénybe vettem, nagyon kellemes volt, tényleg relaxáló! Köszönöm mégegyszer!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erzsébetligeti Uszoda

Nagyon szeretek úszni járni, bár néha meg kell fontolni, hogy milyen idő menjek, nehogy kifogjak egy egész iskolai hadat, akiket kerülgetni kell. Az úszómester mindig nagyon figyelmes és figyel a rendre is. A wellness részt jobban is ki lehetett volna alakítani, néha nagyon tömve vannak a szaunák és a jacuzzi. Strandrész is szépen fejlődik, várjuk, hogy érkezzen még egy két medence!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely