Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Steinbock

Vélemények, értékelések (13)

Szent Imre Kórház

Értékelés 2013. 11. 14. 14:44
Egy kisebb műtéten estem át a napokban a nőgyógyászati osztályon. Kívülről és belülről is színvonalas kórház, a nagy alapterületének ellenére sem lehetett eltéveszteni hogy merre kell menni, olyan jól el van látva információs táblákkal.
Ha attól a pici kellemetlenségtől eltekintek, hogy reggel a nővérek (akik az orrom előtt álltak a pultnál) levegőnek néztek pár percig, nagyon is elégedett vagyok mindennel. A betegfelvétel gyors volt és pontos, nem kellett sokat várni míg megkaptam az ágyamat, mindenki tudta a dolgát, a nővérek kedvesek voltak. Igaz a műtétre fél 12-kor került csak sor, addig étlen szomjan kellett kibírni, és sajnos információt sem tudtak adni hogy mikor kerül rám a sor (bár ez máshol sincs másképpen), mindenki nagyon figyelmes és segítőkész volt, minden információt megkaptam a műtétről és annak eredményéről is.
  • elismerés
  • Pitz Zita

    Értékelés 2013. 11. 17. 15:05
    Én csak úgy hívom: az Aranykezű. Kiváló szakember, aki folyamatosan képzi magát, tisztában van a legújabb eljárásokkal, készítményekkel, és ezeket mind ki is lehet próbálni a kozmetikájukban. Évek óta hozzá járok, csodát művel a bőrömmel és a lelkemmel is. Nagyon jó termékekkel és nagyon jó áron dolgozik.
  • elismerés
  • Hummus Bar

    Értékelés 2013. 12. 14. 15:13
    Egy gyors ebedre ugrottunk be, a gyorsan es nagyon finoman, bosegesen elkeszitett hummus talon kivul mindenkepp emlitesre melto a vendeglatonk kedvessege, ritka az ilyen figyelmes es jokedvu kiszolgalas. :) Tobb koros ajandek tea, ajandek kostolo a szezonalis desszertbol! Mindenkepp jovunk maskor is!
  • elismerés