Steinbock

13 értékelés

Sirály Étterem

A teraszon fogyasztottuk el az ebédünket, az étel finom volt, a kiszolgálás közepes, ami nem tetszett, hogy a főút mellett található az étterem, és a nagy forgalom miatt néha nem hallottuk egymás szavát, a levegő tisztaságáról nem is beszélve.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Silvanus Konferencia és Sport Hotel

Egy sütire és kávéra ültünk be a párommal a panoráma étterembe, a capuccino hideg volt, ahogy a palacsinta is, nekem csalódást okozott. A hangulata sem fogott meg, mintha visszamentünk volna 30 évet az időben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Norbi Update Pékség

Nagyon szeretem az update pékség kínálatát, hetente többször is betérek, egyedül a westendi pékségben nem kedvesek az eladók, sőt, mondhatni kifejezetten mogorvák. A többi helyen eddig mindig széles mosollyal fogadtak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KFC - Kentucky Fried Chicken Arena Plaza

Klasszik kosarat szoktunk rendelni, mert nagyon bőséges, nagyon finom, a minőség vitathatatlanul a legjobb az összes többi gyorsétteremmel szemben, és még az ára is nagyon kedvező, 3 ember is jól tud vele lakni, vagy még vacsorára is marad.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Túri & Tsa - Orvosi rendelő

Nőgyógyászati vizsgálatra járok a rendelőbe már évek óta. A szolgáltatással és az orvosommal nagyon elégedett vagyok, a recepción nagyon kedvesek és segítőkészek a hölgyek, jól felszerelt rendelő, szinte minden vizsgálatot el tudnak helyben végezni. Egyedül a várakozási idő hosszú, hiába megy az ember időpontra, fél órás-órás csúszást sajnos mindig bele kell kalkulálni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Bevásárlóközpont

Jó helyen található mind tömegközlekedéssel, mind autóval megközelítve. Tetszik hogy az első két óra parkolás ingyenes, vasárnap pedig egész nap. Szinte minden márka megtalálható itt, az üzletek nagy része tágas, nem kell tolongani ha sokan vannak. Régen a toalett fizetős volt, ezt megszüntették, és fel is lettek újítva a mellékhelyiségek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Mindenkinek ajánlom ezt a spart, aki túlzottan jókedvű, és szeretné ha itt lelomboznák egy kicsit. Valami elképesztő amit ebben az üzletben a pénztárosok megengednek maguknak. Volt már rá példa, hogy egy termékből több darabot vettem, de a kisasszony eggyel több darabszámot ütött be, majd mikor felhívtam rá a figyelmét, a meglepődés cseppnyi jelét sem mutatva közölte, hogy akkor vegyek el még egy darabot a polcról nyugodtan. Mire én, hogy nagyon köszönöm, de inkább a pénzemet szeretném visszakapni, mire ő egy grimasz kíséretében (micsoda problémás vevők vannak) nagy kegyesen visszafizette.
A mai napon egy másik "kedves" pénztárosnál álltam sorban (mellékesen itt mindig sorban állás van), aki persze nem köszönt, rám sem nézett, majd mikor a végösszegből 500 Ft-ot Erzsébet utalvánnyal fizettem, kikérte magának, hogy az 1500 Ft-os végösszegből ezt most minek kell ezzel fizetnem? Mondtam neki, hogy azért, mert vettem bort is, és azt nem lehet Bözsivel fizetni, azért csak ennyit adok, mire ő, hogy persze, mert csak emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszert lehet fizetni utalvánnyal. Na itt elnevettem magam, (biztos csak véletlenül nem alapvető élelmiszert mondott) mire persze extra "kedvességet" kaptam, a visszajárót hanyag módon odavetette.
Hogy valami jót is mondjak, szépen fel lett újítva, és 22 óráig nyitva van este. De mit ér így az egész?

Hasznos ez a vélemény? Igen

T.G.I. Friday´s (Westend)

A párommal csak nagyon ritka alkalmakkor térünk be ebbe az étterembe, mert az árak nem igazán pénztárcakímélők. Ennek ellenére mindig elégedettséggel és teli hassal jövünk ki innen, nagyok az adagok és ízletesek, különlegesek, széles a választék. Laktózérzékeny vagyok, sokat kérdezősködtem miben van tejtermék miben nincs, és a felszolgálónk nagyon készségesen rohangált be a konyhába megkérdezni a szakácsot. Összességében remek kis hely, különleges alkalmakkor megengedheti magának az ember.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Chic szalon

Sok időmbe telt, mire megtaláltam azt a fodrászt, aki tényleg olyan frizurát készít el nekem, amilyet szeretnék, és nem sírva megyek haza egy-egy hajvágás után vagy épp térek be a legközelebbi pláza mosdójába ahol próbálok magamnak emberi külsőt varázsolni. :) Eddigi tapasztalataim alapján sok fodrász olyan hajat vág, amilyet tud, vagy tanítottak neki, és nem olyat, amilyet a vendég szeretne, vagy ami igazán jól áll neki. Már évek óta ide járok, jól megközelíthető, kellemes környezet, minőségi termékekkel dolgoznak, mindig mosolyogva fogadnak és az árak is megfelelőek ahhoz képest hogy a szalon a belváros közepén van. Mindig jó érzéssel hagyom el a helyet, jókat beszélgetünk, egyben lelki felfrissülésként is hat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizza Hut Arena Plaza

Mozizás előtt tértünk be egy gyors ebédre, és nem csalódtunk, rögtön odajött hozzánk a felszolgálónk, kedves volt, végig mosolygott, gyors volt a kiszolgálás és isteni fonom, bőséges ebédet ettünk kellemes környezetben. Szerintem az aréna plázában sokkal nyugodtabb egy külön étterembe beülni, mint az gyorsétkezdék tömegében.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Pitz Zita
Országbíró utca 12, 1139 Budapest