Kaukál Krisztina

270702_226093714091999_5780757_n.jpg

6 értékelés

Hotel Visegrád

Maximális tisztaság, stílusos berendezések. A szuper bár részen, (ami a medence felé is kiszolgál) volt ping-pong asztal, ahol a családommal másfél órát mókáztunk, úgy ahogyan már régen. Teljesen felszabadultan, gondok nélkül kacagva. A helynek volt egy kellemes kisugárzása, és egy szuper kedves fiatal lányka a pult mögött, aki hozzá segített minket ehhez. :) Az ételek nagyon finomak, és RENGETEG ételt adtak. Előétel- leves svédasztalról, főétel-desszert étlapról, hogy friss legyen. Gyorsak, kedvesek. A medencék is szuper hangulatosak, és megfelelő hőmérsékletűek, hogy hosszabb időt is benne tölthessenek a gyerekek. :) tökéletes kikapcsolódás, és feltöltődés a duna partján közvetlen, kilátással a várra. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Egri Korona Borház

Tökéletes kikapcsolódás, ételek. A termal vízes kinti medencében bármikor lehet fürdeni, így éjfélkor is akár egy pohár borral, sajt falatkákkal ki lehet menni, és élvezni a meleg víz hatását.. és közben bámulni a sok sok csillagot, beszélgetni. Mi képesek vagyunk egy vasárnap elindulni Budapestről csak azért, hogy OTT együnk ebédet, annyira megbízható és utánozhatatlanul finom számunkra az ott elkészített étel. A saját borai is isteniek. Én sosem szerettem a bort, míg az Egri korona borház egyik fűszeres borát meg nem kóstoltam. Azóta kedvencem lett. :) Akár egy esküvőre is tökéletes helyszín. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nagy Levin Étterem

Maximálisan finomak az ételek, kedves a személyzet! Kicsit drágább kategória... Elegáns hely, kellemes környezet :) Ja, igen. Elköltöztek. Már nem a Széchenyi u. az elérhetőség, hanem Az Erdősor-Rákózci sarkához költöztek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Mi nagyon élveztük a gyerekkel. Több napra nem ajánlanám, de felsfissülésnek megfelel. Tiszta, kultúrált, hagyományos strand rész és belső modern termálvizes medencék. Az egyik medence úgy van kialakítva, hogy a vízben ülve is tudsz koktélt kérni :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zalakarosi Fürdő

Itt nagyon szuper medence van gyerekeknek! Több is, és isteniek! Még én is imádtam, ki se akartam jönni. :) A vizipókos medence annyira mesés, és cuki! A vízhőmérséklet is megfelelő volt. Még egy szuper medence van, amibe kötélbe kapaszkodva mászhatnak a gyerekek a vízben mozgó gömbökre, amit imádott a lányom! plusz itt is egy csúszda. rengetegen voltak, mégis elfértünk. :) Csak ajánlani tudom a kisgyerekes, családoknak és akik még gyerek lelkűek. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erdősor - Festő Utcai Óvoda

A legjobb ovi :) Imádta a lányom, és én is nagyon szivesen vittem oda. Kedvesek figyelmesek, következetesek. Csak ajánlani tudom. Főképp Márti nénit és Éva nénit! :) Még most is az ovit emlegeti a gyermekem, pedig már 10 éves :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Egri Korona Borház
Kerecsend felé vezető út mellett 1, 3395 Demjén