Ferenc Szőke

Ferenc Szőke

3 értékelés

Dr. Józsa és Dr. Badinszki Fogorvosi rendelő

Hát emberek, tőlem jobban besz..va nem sokan vannak mikor kimondják, hogy fogorvos. A véletlenek összjátéka folytán kerültem Dr. Badinszki fogorvos Úr keze alá, de az első általa végzett gyógytömés úgy gondoltam a fogam további kezelését is rá bízom, bár az ár egy kicsit húzósnak tűnt. Nem bántam meg, szaktudásban, türelemben, odafigyelésben a sok eddigi fogorvosomhoz képest fényévek választják el és bármennyit hajlandó vagyok fizetni. Már kezdek nem félni a fogorvostól és nem akarom elhinni, hogy így is lehet fogat fúrni, kezelni. Ha ő nem lett volna már egy foggal szegényebb lennék, mivel három fogorvos akarta eddig kihúzni.
Csak magasztos szavakkal tudom illetni és csatlakozom az előttem szólókhoz. Példát lehetne venni róluk.
Köszönöm.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Horgászparadicsom Horgászbolt

Tökéletes kiszolgálás, akkor érdemes vásárolni mikor a tulajdonos Kiss Gábor bent van. Mindenről elmondja a kendőzetlen véleményét részre hajlás nélkül és eddig még soha nem csalódtam. Ha valamit nem találsz, nyugodtan kérdezd meg és ha van azokban a nagykerekben ahol vásárol, biztosan megszerzi a lehető legrövidebb időn belül és nagyon kedvező áron a többiekhez képest.
Csak pozitív véleménnyel vagyok irántuk.
Sokkal több minden van, mint ami az internetes honlapjukon fent van. Ilyennek kellene lenni minden boltnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Primexpharma Gyógynövény szaküzlet

A tuti kiszolgálás. Értik a munkájukat, ismerik a termékeket amit forgalmaznak és ha kérdezed, azt is elmondják milyen véleményük van akár nekik, akár másoknak az általad vásárolni kívánt termékről. A hölgyek mindig nagyon aranyosak és segítőkészek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely