cinizmus

3 értékelés

B. City Pub

A Bésziti szinte már fogalom a pesti éjszakában járatosak számára, hisz kinek nem vésődik örökre az emlékezetébe a falakat elborító színészlegendák fotói?! (Ha meg kiesett ez az apróság, akkor az csak egy jó este lehetett) Ennek ellenére nem mondanám egy jó helynek, az árak és a kínálat átlagosnak mondahatóak, semmi extra, a kiszolgálás minősége viszont igencsak gyengus. Nem várok csodát, de nem érezzem már azt, hogy a hátuk közepébe kívánnak. Na ez az a dolog, ami miatt - minden tagadhatatlan előnye ellenére - inkább azt mondjuk, hogy : Bésziti?!Oda inkább ne... De persze van az a szomjúság és a sztárok képeit böngészni is jó móka tud lenni, szóval egyszer-egyszer azért belefér.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bakegér Borozó

A Bakegér az "ócsó" kocsmák egyik megbízható darabja, semmi flincflanc vagy dizájn, csak alacsony árak! Itt főleg inni lehet, buli előtti alapozásra vagy egy szimpla hétköznapi berúgásra tökéletes! Csocsó és zenegép az, amit még a Baki nyújt, itt egy este akár többször meghallgathatod kedvenc SOAD, Kárpátia, David Guetta vagy Guns&Roses számaidat. Ajánlom MC Hawer és a Teknőtől bármelyik egyveleget, 10 percig garantáltan a Te zenéd szól mindössze 50 forintért! A WC-től nem kell megijedni, lehetne rosszabb is. Amióta leváltották a női pultos párost, kicsit esett a hely színvonala, legalábbis számomra. Egyszer az életben kötelező!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kiadó Kocsma

A Kiadó az a Kiadó. Legalábbis számomra, örök klasszikus. Fiatalságom kezdetén ez volt az első "normális" - azaz kultúrált alkoholfogyasztás céljából látogatott - helyem. Azóta persze lett egy csomó új hely, több is mint kellene, de a Kiadó még mindig jó, a konyhájuk egyenesen remek, bár a somlói lekerült az étlapról, nagy bánatomra. (500 HUF volt és ízben-állagban tökéletes darab) Italok tekintében sajnos semmi extra, a Dreher-Kozel-Pilsner szentháromság itt is megvan. (De ne legyünk igazságtalanok, a legtöbb hely sem remekel ebben a tekintetben.) Ami a Kiadó legnagyobb baja, hogy a felszolgálók sok esetben extra bunkók, hirtelen legalább 3-4 ilyen eset jutott eszembe, de több ismerősöm is megerősítette, hogy ez nem az én fixa ideám. Lehet, hogy a normális, azaz az elvárható kiszolgálás, csak a törzsvendégek kiváltsága. Ettől függetlenül, remek konyha, remek hangulat, korrekt itallap, szóval a Kiadó mégiscsak a Kiadó!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely