P.Nóra

10 értékelés

Morrison's 2

Régen nagyon nem szerettem ezt a helyet, de valahogy mostmár látom benne a szépet is:D Ugyanis egy ismerősöm hatására lementünk egyszer hétfőn, és kiderült hogy aznap tökjó a hely! Nincs akkora tömeg, nincsen annyi fura arc, viszont sok a külföldi, a legtöbb egyetemista. Persze ez annak jó, aki szereti a külföldieket. Én azt mondom, inkább legyenek külföldiek, mint egyéb fura népek, akik magyarul beszélnek...És a sörakció!! A legjobb! Ha 9 után mész be, három korsó sört kapsz az 500 Ft-os belépőd mellé, szerintem nagyon jó kis fogás. Persze ha nem szereted a sört, akkor ihatod a 700 forintos koktélokat 9 előtt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

H&M

Az a baj a H&M-mel, hogy mindenki ezekben a ruhákban szaladgál az utcán. És ha veszel itt valamit, ami olcsó, de mondjuk még feltűnő is, 100%, hogy még aznap szembejön veled. Feltéve, ha olyan helyeken mozogsz, mint budapesti szórakozóhelyek, kocsmák, felkapott fesztiválok. Mindig megfogadom, hogy innen soha többet feltűnő cuccot! Viszont a basic dolgait nyugodt szívvel megveszem, a nadrágok nagy kedvenceim.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

Volt már olyan, hogy találtam itt jó cipőt, jó áron, de sajnos sokszor látszik rajtuk, hogy nagyon gagyi a minőségük. Ha már veszek itt valamit, akkor az általában leakciózott, de minőségi lábbeli. De sajnos ritkán fordul elő olyasmi, hogy belezúgok egy Deichmannos cipellőbe, és óriási vágyat érzek, hogy megvegyem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Londra Café

Még nyáron jártam itt szüleimmel egy kellemes ebéd alkalmával. Kint volt vagy 40 fok árnyékban, nem sok ember járkált az utcákon se, így az étterem is teljesen üres volt. Főleg, hogy nem sokkal dél előtt nyitottak ki. A kiszolgálás hagy némi kivetnivalót maga után; ha a vendég mosolyogva és kedvesen belép, beszélgetni próbál és érdeklődik – mivel nem helyi lakos –, akkor az a minimum, hogy nem fapofával válaszolok neki, és nem úgy nézek rá, mint egy ufóra.
Szerencséjükre az ételminőséggel abszolút elégedettek lehettünk, meg egyébként maga az étterem/kávézó is hangulatos. Tulajdonképpen ez egy pizzéria is egyben, így én stílszerűen pizzát rendeltem, de a tésztájuk is finom volt.
Visszamennék, mivel tényleg nem volt probléma az ízekkel, hátha legközelebb jobb kedve lesz a személyzetnek...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pótkulcs

Mikor régen erre jártam, emlékeim szerint még füstben úszott az egész. Egy koncertre emlékszem, meg kanapékra, és ennyi. Éppen ideje volt újra megnézni ezt a helyet, kívül-belül. Nyáron kívül, télen belül. Abszolút barátságos kinézet, kevésbé barátságos árfekvés. Árulja már el valaki, hogy lehet 540-et (asszem pont ennyi volt) elkérni egy korsó KŐBÁNYAI-ért. Még csak nem is Dreher, hanem Kőbányai.
Najó, jár egy pluszpont a kiállított képekért

Hasznos ez a vélemény? Igen

Akácfa Söröző

Egyetemi éveim alatt tulajdonképpen egész sokat jártam ide. Azóta már sokszor túl öregnek érzem magam a helyhez, mert hát ma nagyrészt a "csóró" egyetemisták járnak ide:D
Mindig újítanak rajta valamit, egy kis bővítés itt, egy pincehelyiség ott, új burkolat új stílus...
Ha olcsón akarunk inni, néha benézünk, csábító az 500 Ft-os csapolt búzasör is, mást nem is szoktam kérni ilyenkor. De hosszú időt nem szívesen töltök el, mert tényleg nagyon nem az én világom már ez a közönség.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Előre 57

Azt hiszem, Budapest egyik legigénytelenebb, de egyben egyik legolcsóbb kocsmájáról beszélünk (minden 290 Ft-ba kerül). Hozzáteszem, ma már ebben az árkategóriában is gyengének számít. Egy Füge Udvar vagy Akácfa simán veri minőségben.

Ha csak betérsz 2-3 felesre, nem ülsz le, a vécé közelébe nem mész, gyorsan iszol, gyorsan távozol, akkor baj nem érhet. De ha többre tervezel, csalódni fogsz.

Legutóbb búzasört kértem nagy naivan, ugyanis ki volt írva, hogy ilyesmi kapható. A néni viszony nagy meglepődve válaszolta, hogy én mégis hol látok ilyet, mert hogy ilyen náluk biz' Isten, nincs. "De hát ott van a táblán" "Hát a táblán, lehet, hogy ott van, aranyom..." "Jó, akkor egy korsó sört kérek" "De vigyázz vele, mert le van törve a korsó széle, óvatosan idd!"
A szék összeesik alattad, a vécé közelében megmaradni nem lehet, tényleg nem ajánlom 5 percnél továbbra a helyet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Carpisa

Mindig néztem a csalogató kirakatot, de abban a tudatban voltam, hogy ez egy megfizethetetlenül drága bolt az én pénztárcámhoz képest. Így hát vettem náluk egy új pénztárcát:D
Tegyük hozzá, nagyszerű leértékelések vannak itt, így januárban főleg. 50%-os áron már aztán igazán megérik a termékeik. A kiszolgálás pedig nagyon-nagyon kedves:)
Rengeteg táskájuk van, a legkülönbözőbb méretekben, ránézésre kifogástalan minőségben.
Tehát akciós időszakban mindenképp ajánlom őket, de néhanapján elképzelhető, hogy normál áras darabokra is be fogok ruházni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

LTB Jeans

Nem csoda, hogy nem egy ismert márka, hiszen ez az egyetlen üzletük az egész országban. Szerintem ez az előnye. Egy zsúfolt, ámde ismert ruhabolt után kész felüdülés az LTB-be benézni. És megéri! Nem mondom, hogy teljes egészében az én stílusom, de meglepően sok darab tetszik. Itt is inkább a leértékeléseket céloznám, nem biztos, hogy teljes áron bármit is vennék náluk.

Ami nagyon furcsa, hogy a próbafülkékben nincs tükör, csak a fülkék előtt. Ez engem igazán zavar, holott semmi kedvem másnak mutogatni az éppen próbált szoknyát vagy pólót. De mivel általában kevesen vannak, max az eladók sétálgatnak arra. Nem mintha nekik szívesebben mutogatnám magam...

Az viszont szimpatikus, hogy a ruhák végre nem "Made in China" vagy 'Made in Bangladesh" címkékkel vannak ellátva, hanem ezek bizony egyenesen Törökországban készülnek.

Ja és természetesen attól sem kell félni, hogy szembejön az utcán az újdonsült kedvenc ruhadarabunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bethlen Téri Színház

Stand-up esten vettem részt a színházban. Picit kicsinek bizonyult a helyszín a közönséghez képest, a résztvevők kb fele a földön/lépcsőkön ült, többek között én is, ami egyáltalán nem mondható kényelmesnek. A hangulata valóban kellemes a belső térnek, maga a műsor is szórakoztató volt, mindenképp megérte a maga 500 Ft-os belépőjét.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely