utazó123456

1779780_10201465837069391_58288036_n.jpg

16 értékelés

Hemingway Étterem

Nagyszerű vendégváró hely, kedves felszolgálás, bejelentkezős hely, de ha 2-3-an megyünk, fogadnak spontán is. A teraszról remek a kilátás a Feneketlen-tóra, kacsáira, teknőseire. A környezetétől eltérően átszelleműl az ide belépő, mintha egy más világba csöppenne és segít kikacsolni a mindennapokból.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Las Vegas Casino

Gratulálok! Nagyon klassz hely, pláne, h nyertem is, ebben a szerencsejátékmentes országunkban :) Kedves kiszolgálás, személyzet, nem kiöltözős, öltönyös, koktélruhás, ez furcsa volt ,h a reklámtáskás nénikék is ott voltak :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Lajta Park étterme

, többféle választék, minőségi kínálat, érdemes megkóstolni, kulturált, nyugodt környezetben. Ajánlom az ünnepek melett, a hétköznapi menüajánlatukat is, népszerű a város lakossága áés a szállóvendégek körében.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Millenáris Programiroda Kulturális Kht.

Nagyon jó kikapcsolódás tartalmas programokkal, "egy zöld sziget", mintha nem is a városban lennénk. Rendkívül udvariasak, segítőkészek az ott dolgozók. Sokféle lehetőség van a termekben, csarnokokban, helyiségekben. Ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

MÁV-START Vasúti Személyszállító ZRT.

Gyenge, kritikán aluli, becsapnak, ha lehet nem vonatozom, ez is muszáj céges út volt, csak ezt fizették! Fúj! Mellébeszél a kalauz, a jegyeladó, a vonat mellett álló masiniszta v. ki és u.azt kérdeztem, kinevet, h itt nincs első osztály és soha nem is volt, gúnyos hangon!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fehér Ló Közösségi Ház - Mozi

Jó, hogy van legalább helyben hétvégente mozi (szombat-vasárnap), igaz a közösségi ház színháztermében, ami hideg, érdemes kabátban ülni, nem győzik fűteni, alig vannak egy-egy filmen. Pláza legközelebb Győrben van, tehát arra viszont jó, h aki nem tud, nem akar elutazni ezért, mégis viszonylag új filmeket láthat itt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kisalföld Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

A közelmúltban indult, hűvös van náluk, pedig pályázatokból élnek, ezt is megoldhatnák, h meleg teremben várják a tanulókat. Kávéval kedveskedtek :) Jól felszerelt terem, laptopok, egyéni asztalok, digitális tábla, csak épp funkciója szerint nem használtuk kiv. oktató néha a táblát. Minden elcsomagolva :( nem túl biztató...az ott dolgozó hölgy kedves!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Relaxa Első Villám Nyelviskola - Budapest

Nagyon jó, így érdemes nyelvet tanulni, ezzel a módszerrel, dolgozó embereknek pláne könnyebb, ismerkedjetek meg vele, aki még nem ismeri, a hét leírt szabály érvényes és igaz, bár legjobb szerintem az idegenyelvi fürdő, napi 8 órában aki megteheti!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Flesch Károly Kulturális Központ

Nagyon jó, gazdag programkínálattal rendelkezik egész évben minden korosztály számára, egészen kicsinyektől a felnőtteken át az idősekig. Kultúrális, ami furcsa, hogy sportprogramokkal is áll a látogatók rendelkezésére.

Hasznos ez a vélemény? Igen

VillámNyelviskola Győr

Remek a módszer családias, barátságos, udvarias környezet, dolgozók, jó parkolási lehetőség, ha a nyelviskolába megyünk erre a címre. Sajnos azonban, ha kihelyezett Támop-os tanfolyam, ez nem mondható el.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely