G. Dániel

21 értékelés

Majorka Kávézó és Söröző

Budapest egyik legjobb sörözője. Tavasztól őszig felejthetetlen hangulat az ősfás parkban. Remek burgerek, sörök. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Azért a heti találkozókra maradjon asztalunk ;-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

Szerintem a legjobb budapesti török hangulatú fürdő. Nagyon jó, hogy a forró az forró, a hideg pedig jéghideg. Tényleg felpezsdül az ember. Nagyon jó hely baráti beszélgetésekre. Ha 12 előtt veszi az ember a jegyet hétköznap, akkor 2300 Ft a jegy, ami a többi fürdőhöz képest jó ár. Mivel telefont nem lehet bevinni, ezért igazi időutazás és kikapcsolódás. Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mr. Masala

A Kolosy térnél kicsit eldugott helyen található gyöngyszem ez az indiai kifőzde. Jó a déli menü, 3 féle csirkés vagy vega kaját adnak rizzsel és naan kenyérrel. Mindez 1000-1200 Ft-ért nagyon jó ár és nagy az adag. Külön bónusz, hogy a mangó lassi csak 290 Ft! Ez verhetetlen ár. Negatívum, hogy erős a konyhaszag, ezért csak 4*. Amikor utoljára voltam, akkor tudtam meg, hogy házhoz is szállítanak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pastrami Kávéház és Étterem

A Pastrami nem nagyon hasonlítható más éttermekhez. Nagyon erős kisugárzása és mondanivalója van. Mintha egy nagy, ipari méretű családi nappaliban lennénk, ahol az amerikai jellegű konyhában sürögnek forognak a szakácsok. A pincérek kedvesek, az ételek egyediek, finomak, a tálalás profi. Sok ötletes apróságba futhatunk bele a virágvázára krétával írt felirattól kezdve: "Legyen jó napod :-)", a mellékhelyiség falára festett játékos csőhálózatig. Én mégis mindig kicsit feszélyezetten érzem magam ott, mintha nem én lennék itt az első, hanem maga a hely. Ezért néha nagyon jólesik ott lenni, máskor viszont nekem sok. Ezzel együtt mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Café Monte

Igazi törzshely. Tényleg fejből tudják hogy hogyan iszom a kávét vagy hogy milyen pirítóst kérek a leveshez. Nagyon finomak a szendvicsek és a sütemények, úgyhogy az egyszer-egyszer betérőknek is ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

á table!

A hely tényleg a legjobb sütödék listájára való. Az itteni finomságok tényleg megérdemlik, hogy pék"sütemény"nek hívjuk őket. A kávéjuk is nagyon finom, igazi utazás itt egy kis szusszanásra leülni. A kiszolgálás viszont sajnos lehetne kedvesebb, közvetlenebb, az kicsit fornettis...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Török Basa Ételbár

A lövőház utca sétáló részén nagyon autentikus török étterem. Nem a legnagyobb a választék, de az ételek kiszámíthatóan finomak. Ami igazán jó, hogy a török ismerősök be-beköszönnek, hangos mediterrán stílusban eszmét cserélnek. Olyan itt enni, mint egy kis utazás Törökországba. Nekem bejön!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gémklub Játékáruház

Remek játékbolt, a legnagyobb igényes játékválasztékkal. És külön kiemelném az elhivatott és hozzáértő eladókat. Nehéz kijönni, mert beszippant a játékok világa! Kár, hogy nincs több ilyen bolt, nekem kiesik a IX. ker, egyébként esélyes, hogy többször benéznék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Művészetek Palotája

Az egyik kedvenc helyem a városban. Nekem nagyon tetszik a minimalista, de minőségi épület. Este, ha előadásra megyünk mindig leülök kicsit a lépcsőre a hatalmas bejárati üvegfelület előtt és csak nézelődök. Valahogy feltölt a hely hangulata. Az előadások is nagyon igényesek, európai színvonalú programok vannak. Ezzel együtt nekem az élménynek mindig meghatározó része maga az épület által árasztott nyugalom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vakvarjú Pest Étterem

Közelben.hu véleménytalálkozót tartottunk a Vakvarjúban. A hely hangulata, stílusa trendi, elegáns, tetszik, hogy nem egy nagy hodály, hanem szeparált részekből áll. Paul Newman ottjártáról készült emléklap alapján esett csak le nekem, hogy ez bizony a régi Vista Café. Az étlap közepesen drága árfekvés 4-5 ezer forintot könnyedén ott lehet hagyni egy vacsoráért. Volt élőzene, ami nekünk kicsit hangos volt, mivel közel ültünk a zongoristához. Az ételek kellemesek voltak, de nem felejthetetlen. A vargányás szűzpecsenye kicsit rágós volt de ízletes, a hús lehetett volna "szűzebb". A somlóit nem javaslom. Szerintem nem is somlói ez, inkább egy nagyon édes és tömény rétegelt csokikrém. A pincérek viszont segítőkészek, kedvesek, emberiek voltak, ez mindenképpen pozitív!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

4 Kedvenc hely

Még több »
Mr. Masala
Bécsi út 57, 1036 Budapest
Gémklub Játékáruház
Ráday utca 30/B, 1092 Budapest
Művészetek Palotája
Komor Marcell utca 1., 1095 Budapest
Andrész Cukrászda
Fő tér 3., 2092 Budakeszi