M. János

M. János

7 értékelés

Dr. Kókai Károly állatorvos

Már több éve járunk Kókai doktor úrhoz. Őzpincser családtagunk szorult többször ellátásra. A szakértelmet és az állatbarát "szellemet" az is egyből láthatja, érezheti, aki a nem ért a gyógyításhoz. Nagy gonddal, óvatosan, de határozottan bánik kedvencünkkel, minden alkalommal "körbevizsgálja", kedélyállapotáról, közérzetéről kérdezget, mintha csak egy közös jó barátunk után érdeklődne. Sokat köszönhetünk neki. Ha szükséges lenne, többet is áldoznánk szerettünkért - és ezt a Doktor úr is tudja - mégis mindig korrekt áron dolgozik. (Jártunk másnál is, így ellenpéldát is tudnék írni, de ez nem lenne illő egy ilyen kvalitású Gyógyító Ember jellemzésének végére.) Köszönettel és tisztelettel: Molnár Csaba János & Fifi :) Szeged

Hasznos ez a vélemény? Igen

GDF SUEZ Ügyfélszolgálati Iroda

Sajnos sokszor kellett "egyeztetnünk". "Véletlen" mindig ugyanahhoz a Hölgyhöz kerültem. Kedves volt, és segítőkész, de többször láttam az arckifejezéséből, hogy Ő sem mindig értette, vagy látta át a saját rendszerüket - és meggyőződésem, hogy ez nem az Ő hibája. Amióta átálltam az e-ügyintézésre, a diktálással és számlázással kapcsolatos gondjaim megoldódtak. A csillagok száma a "cég" humán politikáját minősíti.

Hasznos ez a vélemény? Igen

D-Hotel***

Tavaly március elején jártunk itt a "Szállás Outlet"-en keresztül. Mint kiderült a "D" DÉMÁSZ-t (aki nem ismerné, jelenleg EDF Délmagyaroszági Áramszolgáltatót) jelent, azaz a cég tulajdonában van a hotel. 13.990,- Ft-ért 2 éjszakát, hétköznapon, reggelivel és fürdőbelépővel tölthettünk ebben az igényesen felújított szállodában. Kedvesen fogadott a recepciós hölgy, majd minden fontos dolgot részletesen elmagyarázott, segített a helyi nevezetességek körében is eligazodni. Prospektusokkal, térképekkel látott el. Az érkezés után kicsit szétnéztünk a környéken, majd pihi. Másnap bőséges reggelivel, kedvesen vártak minket. Azután irány a Várfürdő. Vacsora hozott áruból a jól felszerelt közös konyhában, majd csicsika. Következő napon városnézés, egy finom menü ebéd a főutcán Öcsi & Fuszek Vendéglőjében, azután látogatás a kihagyhatatlan 100 éves Cukrászdában, melyről kiderült, hogy több, mint 100 éves. A sütik viszont annál frissebbek és csábítóbbak. Az ínyencek is bizonyosan találnak a fogukhoz való finomságot. Erkel szobor a himnusszal, romantikus séta a csatorna parton vissza a mellette fekvő D-Hotelig, majd borocska, stb. és csicsika :) Reggel az újabb kör finomság, majd az idő rövidségét sajnáló búcsú a Hotel kedves személyzetétől és ettől a varázslatosan kedves, tiszta kisvárostól. Ajánlom mindenkinek, akik kevés pénzért korrekt szállást és ellátást szeretnének. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ - Cserkeszőlő

2011 október végén jártunk itt. A Cserke Thermálház vendégei voltunk. Üdülési csekkel fizethettük a belépőt és a különböző szolgáltatásokat is. A hely tiszta, ottlétünkkor nem is volt túl zsúfolt. A köpölyözés és mézes masszázs egy álom volt. Az árak a szolgáltatás színvonalával arányban voltak, az ajándékbolt is korrekt. A büfé elfogadható. Javaslom annak, aki az őszi szezonban egy kis nyugalomra és ejtőzésre vágyik a termál vízben, vagy a partján :) A sok bejárat melletti ajándékbolt miatt kicsit siófok feeligem volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rossmann Szeged Budapesti krt.

Szép napot a véleményt olvasónak! Rendszeresen járok ebbe az üzletbe (is) vásárolni. Első megjegyzésem, hogy a "mellékelt" Google map-en rosszul lett bejelölve az üzlet, mivel az 2 utcával arrébb helyezkedik el, a József A. sgt. és az Űrhajós utca között. Az üzlet és dolgozói is tükrözik a honlap - nem légbe kiáltott - jelszavait. Ezek közül a 3 számomra legfontosabb: barátságosság, segítőkészség, profizmus. Egyszer sem éreztem kényszeredettséget (vezetőségi elvárást) a segítőkészség mögött. A biztonsági szolgálat sem azokból áll, akik csak azért tették le a vizsgát hogy "legyen még egy papírjuk". Úgy érzem, Ők is felvették a "cég" ritmusát. A minap nagyon sok csomaggal a kerékpáromon érkeztem az üzlethez. Hogy ne kelljen mindent magammal cipelnem a 2 db kutyaeledel miatt. Megkértem az ajtóban álló b.őrt, hogy legyen szíves ráfigyelni, ha megoldható. Kedvesen elvállalta. A vásárlás kb. 1 percig tartott, a szokásosan magas színvonalú kiszolgálással. A őr ezalatt kerékpáromra és az üzlet belrendjére is figyelt. Ezúton is köszönöm neki. Az üzletlánc több boltjában is megfordultam az ország számos részén, de felesleges lenne mindegyikhez írnom, mert az csak a pont- és szószaporítás lenne. Ugyanaz az érzés töltött el mindegyikben, amikor beléptem és amikor távoztam is. Ez pedig az elégedettség... vagy legyen ZEN. Mintha hazaérkeztem volna, az enyéim közé, ahol szívesen látnak, pedig sok helyen "idegen" voltam. Gratulálok a cég humán erőforrás gazdálkodásához és általam megismert összes dolgozójukhoz! Jó egészséget és boldogságot kívánok mindannyiuknak! MCSJ :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Euromedic Diagnosztikai Központ - Szeged

Kedves Olvasó! Sajnos már több alkalommal is "rászorultam" a cég szolgáltatásaira. A sajnálkozás viszont kizárólag az ezt szükségessé tevő egészségi állapotomnak szól. Valóban meglepő és követendő példája az állami és magánszektor sikeres együttműködésnek. Hajnalban is kedvesen fogadtak, a szakértelmet (a határozott, gyors, de nem siettető mozdulatokból, szavakból) egyből le lehetett szűrni. A technikának köszönhetően kezelőorvosom rögtön láthatta a vizsgálati eredményt és mire visszakerültem hozzá, kész diagnózissal állt elém a problémát és gyógymódot illetően is. A folyamatos fejlesztések és beruházások egyértelműen meghozzák eredményüket. Azóta voltam kontroll vizsgálatokon és a közvetlen "végrehajtó" dolgozókkal ismét meg voltam elégedve. Igaz, néhány szebb korú kollégájuk arcán, és viselkedésén is nyomot hagytak az "állami futószalag" mellett eltöltött évek, de ez nem befolyásolta negatív irányba érzéseimet, mert a lényeget néztem. Pontos időben, precíz, szakszerű vizsgálat, a szó legnemesebb értelmében vett háttérmunka, mely az állami szféra profijaival karöltve évente több százezer ember gyógyulását alapozza meg. Természetesen egy profitorientált cégtől többszörösen és jogosan várható el a szolgáltatás magas színvonala, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ott is emberek dolgoznak, akik sokfélék. Ne bánom, ha az én TB-mből, adómból egy kicsivel több jut az ott dolgozók életszínvonalának emelésére, és nem a "lehúzásomból épült márványpalotában" kell várakoznom. Azt sem bánom, ha a profi feladatellátás mellett körbekacagnak, vagy esetleg megnevettetnek, ám legyen. A jókedv már út a gyógyuláshoz. Mivel egy MRI vizsgálatra hajnal fél kettőre kaptam időpontot, biztos vagyok benne, hogy nincs olyan "üresjárat", mely a betegek szándákos várakoztatását célozná. Elég megnézni a betegváróban elhelyezett EUROMEDIC-es "nagycsaládi fotót" , majd egy kicsit őszintén magunkba is nézni és már kész is a diagnózis: "MEGILLETI A KÖSZÖNET AZ OTT DOLGOZÓKAT". MCSJ

Hasznos ez a vélemény? Igen

EXIT Szabaduló Szoba

Egy kupon oldalon keresztül tudtuk meg, hogy létezik a hely (pedig visszaemlékezve: a RADIO88 is harsogta). Ez év augusztus végén jártunk ott párommal és 3 lányunkkal. A honlapon keresztüli időpontfoglalás egyszerű és lehetőség esetén rugalmas is. Nagyon barátságosan fogadott a helyet családi vállalkozásban üzemeltető Hölgy (Anyuka). Az akkori 2 szoba lehetőségből az "UFO"-t választottuk. Természetesen a szabadulás részleteit nem írom le, de kis segítséggel, picivel 60 percen túl kijutottunk. Izgalmas, emlékezetes, csapatépítő időtöltés volt. Több barátomnak, ismerősömnek is ajánlottam már. A végén csoportkép is készült (melyet sajnos még azóta sem kaptam meg). Valószínűleg visszatérünk a "BOMBA" szobába. Családi, baráti programnak ajánlom. A "gazdasszony" rendkívül szimpatikus, segítőkész és kreatív. Eddig nem voltam még ilyen helyen, így viszonyítási alap nélküli az értékelésem. Ezúton is köszönjük az élményt. MCSJ :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely