Harangozó Dóra

217307_141353732605111_3615349_n.jpg

5 értékelés

Daubner Cukrászda

A fagylaltok és sütemények is nagyon finomak, és minőségi alapanyagból készültek. Mindemellett részemről jobban értékelem azokat a helyeket, ahol van mosdó, ezért kellemes beszélgetés mellett leülve fogyaszthatjuk el a rendelést.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szamos Marcipán

Nem kedvelem a túl édes, geil süteményeket, ezért a krémes állagtól mindig tartok. A Szamos ischlerét első alkalommal az érsebészeti Klinikán kóstóltam. Igazán utánozhatatlan élmény igazi csokival!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kunyhó Cukrászda

Nagyon pozitív élménnyel gazdagodtam a Kunyhó cukrászda szolgáltatásainak tekintetében.
Rossz szokásaimnak megfelelően, itt is nehezményeztem a mosdó hiányát - lett mosdó :)
Köszönet érte Kunyhó cukrászda :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budavári Járóbeteg Szakrendelő

Horváth Krisztina Éva neurológus doktornőről szeretnék dicshimnuszt zengeni :)
Háziorvosom küldött hozzá, mert - sajnos az eddigi gyakorlatnak megfelelően - lövése sem volt róla, hogy hova fordulhatok egészségi panaszaimmal. Ragaszkodtam a támogatott (TB) kivizsgáláshoz, mert most még elhiszem, hogy járna.
Némi huza-vona után beutalt Horváth Krisztina doktornőhöz, és lássanak "csodát" azonnal gazdagabb lettem több beutalóval, és ennek megfelelően persze több napos "időtöltéssel".
Végre ismerem az utat, amin indulhatok :)
Köszönöm Kedves Doktornő!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Servitius Group Szolgáltató Kft.

Kedves Servitius Group

A Servitius Group segítségével szállíttattunk el egy heverőt a 2. kerületből a 12-be.
Bevallom, én egy nagyon kritikus ember vagyok - a problémát vagy problémákat könnyű is megtalálni - persze - más vagy mások munkájában. Ismerhetjük ezt saját emberi kapcsolatainkból :) !
A Servitius Group Szolgáltató Kft. munkájával nagyon elégedett voltam. A megbeszélt kezdő időpont az első fuvar ellenére is némi csúszással indult (pedig kicsit csípős volt a reggel), de behoztak mindent. Édesanyám idős nyugdíjas, én mozgáskorlátozott vagyok. Mindig tartunk tőle, ha segítséget kell kérnünk. Hiába fizetünk meg minden felmerülő költséget, valahogy ez mindig magasabb lesz, mint az előzetesben ígért, és szinte mindig becsapva érezzük magunkat. Most nem volt miért - mindenben az előzeteseknek megfelelően jártak el, sőt barátságosan és együttműködően viszonyultak hozzánk.
Köszönjük a kapcsolattartó Németh Gábor és mindhárom fuvarozó férfi munkáját - sajnos az ő pontos nevükre nem emlékszem.

Tisztelettel Harangozó Lászlóné és Harangozó Dóra

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely