Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Podos-Vetési Anikó

Vélemények, értékelések (26)

Hotel Bonvino Wine & Spa****

Értékelés 2013. 12. 28. 10:58
Telen is elmenydus a Badacsony. Kisgyerekes parkent "hotelkaracsonyoztunk". Csak ajanlani tudom: ar/ertek aranyban jo, vendegszeretetbol jeles es a konyha kituno. 2011-ben epult szalloda, jo elrendezesu, csaladias hangulatu. A ket haloteres szoba miatt dontottunk mellette. Szentesete a tulajdonos koszontott minket baratsagos szavakkal es a haz ajandekaval ajandekkal a karacsonyfa korul. Karacsony napjan turavezetovel a Rozsakohoz turaztunk, maskor a wellness reszleget es kisgyerekeskent a jatszohazat hasznaltuk. Megfelel a negy csillagnak. Hogy negativumot is irjak: a szallas.hu csomagban foglalt extrakat kulon kerni kellett; illetve elsore furcsa volt a wellnessben a "csendes orak", de megszoktuk. Viszont a fize
etos parkolasra fel kellene hivni a figyelmet a vissszigazolason, mert negy napra az mar egy hatezres tetel.

Osszessegeben: ötös alà!
  • elismerés
  • Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

    Értékelés 2013. 12. 28. 11:11
    Kisgyerekes parkent tettunk latogatast szenteste delelottjen. 3 orat el lehet itt kellemesen tolteni. Hianyzik a belteri gyerekmedence, viszont cserebe 6 eves korig ingyenes. A csaladi oriasmedence uloreszen lehet korbelepegetni, szuloi felugyelettel. Az oriascsuszda nagyoknak van. Pozitivum a babamama szoba, a benti etterem vallalhato arakkal, hazias izekkel es kedves munkatarsakkal dolgozik. Csak keszpenzzel lehet fizetni a medenceterben, a magneses karkotore kar, hogy nem lehet rarakatni. A viz nekem kicsit langyosabb, mint szeretem. Remek uszasi lehetoseg a szabadteri reszen.Nem draga hely. Jegyar zonankent valtozik. Gyogyfurdot most nem probaltuk. Negyesre ertekelem!
  • elismerés
  • Herkules Fitness

    Értékelés 2014. 01. 08. 13:50
    1999 óta működik a Herkules. Szolgáltatásai fitnesz, aerobik, szauna és szolárium, ill. egy shop.
    A Herkules Fitness a környék legszínvonalasabb gépparkjával rendelkezik, amelyben több mint 40 különféle fitness gép található (Life Fitness, Technogym, Vasil Gym). Én az aerobik edzést próbáltam ki, a legfelső szinten található a 120 négyzetméteres, klímatizált aerobic teremben.
    Professzionális, izületkímélő sportpadló, légcserés szellőzőrendszer valamint különféle torna eszközök (súlyok, padok, szalagok, labdák).
    Még nem döntöttem el, hogy a TRX, a PILATES, a funkcionális köredzés lesz a legmegfelelőbb nekem, egyelőre kipróbálom őket sorban.
    Az edző figyelmes, határozott, és segít, akkor is ha csoportos a foglalkozás.

    Hogy negatívumot is írjak, kicsi a parkoló, és kissé meleg az öltöző (edzés után).
  • elismerés
  • Coop

    Értékelés 2014. 01. 08. 13:59
    Óh, még nem értékelte senki? Mindenki Liget ABC-jéről van szó, egy szuper kis bolt, ahol minden kedvesek az eladók, és tartanak olyan kis extrákat is, mint teljes kiőrlésű pékáru és a Cserpes tejtermékek széles választéka. Kártyával, utalvánnyal, mindennel lehet gyorsan fizetni. Kiemelném a saját hentespultjukat a mindig előzékeny hentes bácsikkal. A nyitvatartása is rugalmas, reggel 6-től estig lehet menni, a polcokat folyamatosan töltik, és ha valami hiányzik, rövid időn belül beszerzik. Régi klasszikus gépi tarhonyát (ürömi műhelyből) pl. innen viszem mindig, mert már sok helyen nem lehet kapni, és rendeli a család!
  • elismerés
  • Bükkszékfürdő

    Értékelés 2014. 01. 09. 13:16
    Sziasztok, Salgótarjánból érkeztünk, mert a környéken, ami az egész családnak elfogadható, az Bükkszék. (Bánk színvonalas még a közelben, de a leírás alapján inkább a jól szituált felnőtteket veszik célba szolgáltatásaikkal). Tehát Bükkszékről: a honlapról hiányzik az információ, hány medence, mekkora és hány fokos. Telefos érdeklődésre utánanéztek, megadták.
    Megérkezésünkkor a parkolással nem volt probléma, a bejárat közelében bőségesen vannak helyek. Az épület fel van újítva, ki van bővítve a régi focipálya helyén. Szép és modern benyomást tesz elsőre.
    A kasszánál sokat, kb. negyed órát kellett sorban állni a belépőkért, viszont az előtér be van rendezve ülőalkalmatoságokkal, mosdó is van, tehát a család többi tagja kultúráltan tud várakozni.
    Az öltöző levegőtlen, zsúfolt és kicsi, viszont modern és tisztán tartják.
    Szekrényes megoldás van, öltőzőkabinokban lehetséges átöltözni. Koedukált. A földszinten található még egy étkező, ahol sajnos csak készpénzzel lehet fizetni, kártyát nem fogadnak el. Csúcsidőben zsúfolt, és a szabad asztalra szinte úgy kell lecsapni, a család munkamegosztásban áll sorba, választ ételt és foglal asztalt. És gyorsan eszik, mert már várnak a többiek a helyre, sőt mellénk már le is raktak egy új tálcát az utolsó falatoknál. A féladag ételt hiányoltam. Egyébként friss, ízletes és mérsékelt áron dolgoznak.
    A medencék az emeletn vannak, 3 bent és egy kint (téli időben voltióunk) A kinti kár, hogy nem termálvizes, csak langyos ezért nem mentünk ki a hidegbe. A benti gyógyvizes zsúfolt, a családi medence elfogadható méretű, vízi élmény elemekkel, a gyerekmedence ötletes (vízköpők, mélyülős, vízhíd, gomba), de javaslok pár játékot kihelyezni, mert nem tudtuk, hogy hozni kellene. Az összes nyugágy foglalt volt törölközőkkel. Az ablakon kinézve csodálatos a Bükk erdeje. Egyébként vendégszeretők, kedvesek, és ők vannak Tarjánhoz legközelebb. Nyáron még egyszer kipróbálom, addig csak 3/5-ös.
  • elismerés
  • Fővárosi Állat- és Növénykert

    Értékelés 2015. 02. 16. 14:44
    Valentin-napi akcióval kerestük fel a parkot. A jegypénztáraknál tömeg várakozott, de kézben a jeggyel már flottul ment minden, bent eloszlott a sok ember (talán a játszótérnél volt egyedül tumultus). Nagyon tetszett a Varázshegy a dinó szobrokkal, az elefántok, az aligátorok, a nagy madaras tó a sok pihenőszékkel. Elfeledteti a családokkal a gondokat, színvonalas kikapcsolódást nyújt a park.
  • elismerés