M. lászlóné

307649_302704099850896_432406736_n.jpg

7 értékelés

Dagály Strandfürdő és Uszoda

Én évek óta idejövök nyáron, mert jó a közlekedés, és a strand is szép lett a felújitás után, bátran ajánlom mindenkinek.Van külön egy nagyon jó medence külön a kicsi gyermekeknek.A strand tiszta, és rendezett

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csopak Strand

Augusztusban az unokámmal Csopakon nyaraltunk, a strand nagyon szép. és tiszta.Sokat játszottunk a gyermekek részére készített sárban. Sok várat építettünk, és ahogy láttam a felnőttek is szívesen játszottak a gyerekekkel együtt. Nekem csak jó tapasztalataim voltak a hellyel kapcsolatban, és a táj is nagyon gyönyörű, ajánlom minden családnak akik gyermekkel látogatni ki a strandra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Andi Grillkert-Borozó-Fagyizó

A nyáron én is kipróbáltam,nagyon jók voltak az ebédek, és a kiszolgáló személyzet nálam ötösre vizsgáztak, gyors, és udvariasak voltak. Aki itt jár mindenképpen ajánlom, hogy próbálja ki.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kertem

Május 1-én véletlenül találtam erre a helyre, ahol nagyon jó volt a hangulat, és persze élő zene szolgáltatta a jó hangulathoz a zenét. És nem csak fiatalok, de sok idősebb korosztály is részt vett. Finom az étel, és rengeteg sör fogyott, meg persze lehet táncolni is. Mindenkinek ajánlom aki szeret táncolni, és jól akarja magát érezni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dürer Kert

Én egyszer jártam itt egy munkahelyi bulit szerveztek a főnökeim ezen a helyen. Nagyon jó volt a svédasztalos kiszolgálás, és persze a zene is. Minden kollégám remekül érezte magát, egy baj van vele kapcsolatban, hogy ezt nem minden évben ismétlik meg, pedig a hangulat az önmagáért beszlélt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Uzsoki Utcai Kórház

Múlt héten volt szerencsém látogatást tennem ebben a kórházban, sajnos mint beteg. Mivel nagyon fájt a lábam, és az orvosom ebbe a kórházba utalt be. Nekem csak jó tapasztalatom volt a kórházzal szemben. Gyorsan sikerült a vizsgálat, és az eredményeim is kb.másfél óra múlva készen voltak, és az orvos nagyon fiatal létére, megvigasztalt hogy nincs komoly baj, és hazaengedtek. Én elégedett voltam a gyors munkájukkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Városliget Patika

Igen sűrűn járok ebbe a patikába, és nagyon kedvesek az ott dolgozó hölgyek, és gyors a kiszolgálás is. Ha véletlenül valami hiánycikk, azt másnapra megrendelik ezért is szeretek ide járni.Lehet méretni vércukorszintet,életmód tanácsadással is foglalkoznak.A hölgyek mindig, mindenkihez szólnak pár jó szót, és mindig mosolyognak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Kertem
Olof Palme sétány 3., 1146 Budapest