J. Erzsébet

J. Erzsébet

5 értékelés

Dr. Bozsó Zoltán fogorvos, Hajdúdorog

Rendszeres fogorvoshoz járó vagyok. Komolyan veszem a félévenkénti ellenőrzést. A fogorvos kedves, megbízató, ügyes, figyelmes. Lehetőségéhez képest mindent megtesz azért, hogy a páciensek elégedetten távozzanak. Jó szívvel ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Tarczali Dezső szülész-nőgyógyász

Tarczali főorvos urat egy vidéki (hajdúnánási Rendelőintézet) nőgyógyászati rendelésén ismertem. Kedves, udvarias doktor bácsit ma már talán egy kedves ismerősnek is nevezhetném. Amikor problémám volt, segítőkész, mindent a betegért - tett jellemezte. Legutóbb a szokásos évi rákszűrésen már a folyosón megismert, ott beszélgetni kezdtünk, ami oldja a nőgyógyászoktól való félelmünket. Nincs okunk rá, hiszen az egészségünkről van szó!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bódi Anita

Anita manikűrös. Kisgyerek kora óta ismerem, de szolgáltatását csak néhány éve veszem igénybe. Kedves, aranyos, figyelmes, figyelembe veszi az elképzeléseimet. Nem tolakodó, ügyes, fogékony az újra. Állandóan képzi magát - ez látszik a munkáján. Nagy vendégkörrel rendelkezi. tiszta szívvel ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Czifra Anikó

Ancsa egy kedves, fiatal fodrász. Együtt dolgoznak a manikűrös Anitával. Ügyes, megbízható, fogékony az új dolgokra. Félszavakból megérti a vendég kérését. Az időpontokat mindig betartja, nagyon ritkán fordul elő, hogy várakozni kell. Ismeri a törzsvendégeket, ajánl változásokat, de nem erőszakosan. Jó beszélgetni vele. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely