Annamaria70

in Sankt Gallenkirch

4 értékelés

Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness

A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt; kivétel a wellness személyzet, néhány perces wellness recepciónál történő álldogálásunk után szólítottak csak meg, preferálták 4-5-en megbeszélni a munkamenetüket (vagy ki tudja mit), mint a vendéggel foglalkozni. A masszázs erőtlen, gyenge volt, én 2 perccel a férjem után mentem be masszázsra, de 2 perccel előbb is távoztam, azaz 4 perccel rövidebb volt a masszázs. A főrecepció személyzete, és a vendéglátás (+személyzete) azonban mindent kompenzált.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budai Vár

A legszebb kilátás, sajátos hangulata van a környéknek. Nincs párja a világban!!!! Minden külföldi ismerősömnek ajánlom, hogy nézze meg. Sajnos a környékbeli vendéglátók nem annyira pénztárca barátok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ferdinánd Monarchia Cseh Sörház

Házassági évfordulonkón vacsoráztunk a Ferenc Ferdinand Monarchia Étteremben, és nagyon elégedettek voltunk!!! Nagyon kedves, készséges személyzet, isteni finomat ettünk (és akkora adagot kaptunk, hogy még maradt is :)). Szóval, a Cseh Sörházat is meglátogattuk...Ugyanez a véleményünk! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Palace Hévíz ****

Szilveszterkor voltunk a hotelben, reméltük, hogy nagyon jó lesz, hiszen 4*-os hotel, wellness részleg, fitnesz terem...és mindez a gyönyörű Hévízen. Nos, gyalázatos hotel!!!!!!!! Senkinek sem ajánlom! Ha felesleges 15-200 ezer Ft-ja van valakinek, akkor megadom inkább a bankszámlaszámomat, és utalja át, ígérem, jobb helyre kerül!
Tehát:
- 1 óra késéssel vettük át szobát, a recepció személyzete nem kedves, már a fogadtatás sem volt az (1 hónap alatt sem sikerült a foglalást visszaigazolniuk), a késésre csak annyi volt a komment (2szer), hogy "még 20 perc".
- NINCS fitnesz terem (csak a honlap szerint...)
- DEEE az igazi sokk a "wellness részleg"!!! 4*-os hotelben penészes falak, 4 személyes szaunák (6 szintes hotel, szintenként kb. 25 szobával)...és még tudják überelni!!! Az ember szemét marja a klóros víz (a medencében, jacuzziban, szaunában, vagy amikor fekszik a wellnessben. A gyógyfürdő 50 méterre van a hoteltől!!!
- Janicsák Veca fellépés a recepció előtt, egy falatnyi helyen (fullra volt a szálloda), borzasztó hangosítás...
Szerencsére a trauma már kezd megfakulni, hogy jót is írjak, az étteremben a személyzet nagyon kedves, készséges, szuper kiszolgálás....DE :) a 4*-os választék (is) elmaradt.
A szoba egyébként "rendben" volt, bár ennyi pénzért és a 4*-ért már korszerűbb felszereltség szokott lenni (fülsüketítő páraelszívó a zuhanyzóban, a zuhanyrózsa mellett, alatt, fölött is folyt a víz, így viszonylag sokáig tartott a zuhanyzás...a TV kb. 10 éves, kb. 15 csatornával, abból 4 orosz, 3 német, 1 olasz, 1 francia...).
Összefoglalva: ne menjetek a hotelbe, amíg fel nem újítják (a látványtervek már rajta vannak a honlapon... :))

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely