Ankió

11 értékelés

dr Varga Krisztina fogorvos

A munkája igényes, precíz és mindig figyelembe veszi az egyedi igényeket, például nálam azt, hogy rettegek a tűtől. Soha nem kérek érzéstelenítést, csak ha feltétlenül szükséges, ettől függetlenül még sosem fájt, amit csinált. Még nem láttam a doktornőnél türelmesebb fogorvost. Mikor a lányommal először jártunk nála, kb. 3 éve, arra gondoltam, ilyen Magyarországon nincs és mégis van. :) Mosolyogva, békésen elmagyarázta neki, mit fog csinálni, a gyerek mindebből mit fog érezni, Luca pedig egyre jobban megnyugodott. Azóta már egyedül is el mer menni hozzá, pedig csak 12 éves. Ilyen tapasztalatok után én is oda járok azóta, bármilyen problémám van a fogammal.Ráadásul nem kevésbé türelmes a felnőttekkel is, és ami a leglényegesebb szerintem: ő is és az asszisztense is MINDIG MOSOLYOG. Ez a rendelő tényleg egy mosolyvár! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Az üzlet választéka nagyon széles, pedig a terület nem túl nagy. Viszont nagyon jól kihasználják a legapróbb zugot is. Minden megtalálható a boltban: apróbb ékszerek, gyümölcsök, tejtermékek, italok, fagyasztott termékek, de friss húsáru is, ráadásul a közelben csak itt láttam még micset, ami egy erdélyi étel és a családom nagyon szereti. Sokszor rácsodálkozom, mikor megállok egy polc előtt, hogy mekkora választék van például teából. Ilyen kis üzletben nem láttam még ilyen nagy választékot. Az eladók kedvesek, segítőkészek, az árak viszonylag jók. Nem a legalacsonyabbak, de nincsenek elszállva sem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fressnapf Ferihegy

Imádom ezt az áruházat. Amellett, hogy be lehet vinni a kutyát - ezért egyébként ő is imádja :) -, az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek és természetesen ők is szeretik az állatokat. Mindig meg is babusgatják a törpe német pincseremet. :) A választék óriási, az árak is jók, az eladók hozzáértők. A kutyám nagyon szereti a Premiere kutyakonzerveket, ezeket mindig itt vesszük. A jutalomfalatokat is mindig itt vásároljuk, szerintem nagyon jó, hogy kimérve lehet kapni, és összeválogathatom a kutyámnak legjobban ízlő falatokat. Imádja ezeket, minden nap követeli az adagját belőle. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Líra Könyváruház

Alapvetően szeretek olvasni, de ezt a könyváruházat különösen szeretem. Az ott dolgozók kedvesek, segítőkészek. Volt, hogy tanácstalan voltam ajándék ügyben és nagyon hasznosan tudtak segíteni a könyv kiválasztásában, miután felmérték, kinek is lesz. Általuk ismertük meg a Laura könyveket, amiket azóta is imádunk olvasni a lányommal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KIK Textildiszkont

Szeretek a KIk-be járni. Mindig találok valami hasznosat. A múltkor szépséges köröm matricákat vásároltam, amiket azóta is használok. A lányom a rágókért van oda, de vettünk már ott ajándékot is vagy lakásfelszerelési dolgot is, pl. tea tartó dobozt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vadászi Étterem

A kedvenc éttermünk. Mindamellett, hogy barátságos hely, kedves és udvarias a kiszolgálás, ráadásul istenien főznek. :)
Mindig találunk a szájízünknek kifejezetten tetsző ételt, többet is, amikből aztán degeszre esszük magunkat. :)
Ugyanis az is nagy érv mellettük, hogy minden nap (hacsak nincs valami rendezvény) van korlátlan svéd asztalos ételfogyasztás.
Ha elhangzik otthon, hogy menjünk étterembe, a lányom nem is hajlandó máshová menni, csak nagy rábeszélés árán, ha éppen meg akarunk ismerni másik helyet is. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Levendula Étterem

Augusztusban volt szerencsénk az étteremben étkezni többször is. Maximálisan elégedettek vagyunk mind a kiszolgálással, mind a választékkal, mind a mennyiséggel és a minőséggel is. A felszolgálók kedvesek, udvariasak, nagyon barátságosak, semmi perc alatt belopták magukat a szívünkbe. ami nagyon megkapó volt, hogy a teraszon többször láttam kutyás vendégeket. Ez nálam, kutyabarát lévén különösen jó pont. Ahogy megérkeztek a vendégek a kis kedvenccel, a felszolgáló azonnal hozott neki kis tálkában vizet. A kisebb gyerekek is jól elfoglalhatják magukat, részükre van egy kis játszótér kialakítva. Az ételek nagyon ízletesek, bőséges adagok, a levendulás limonádéjuk isteni finom. Érdemes betérni hozzájuk, ha arra jár valaki, bátran ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

C&A

Ha ruhát venni indulunk, ez az első bolt, ahová betérünk. Nagyon ritka, mikor további boltokba is be kell mennünk, mert nem találtunk itt ruhát. A múltkor ráadásul egy csodaszép gyűrűt is vettem, azóta is mindenki dicséri. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

Tegnap konkrét elképzeléssel érkeztünk az üzletbe, amit sikerült is teljesíteni, pontosan olyan csizmát vettünk a lányomnak, amilyet előzőleg elképzeltem. Neki is nagyon tetszett (ami egy kamasznál nagy szó :D ), az ára is elfogadható volt, úgyhogy maximálisan elégedetten távoztunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Müller

Az áruválaszték bőséges és változatos. Akár írószert akarunk vásárolni, akár társasjátékot, akár kozmetikai cikket, mindenképpen ide megyünk. Ha születésnapra hivatalos a gyerek, mindig itt kezdjük a vásárlást és általában itt be is fejezzük, mert mindig találunk megfelelő ajándékot.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely