R. Zsolt

R. Zsolt

5 értékelés

Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Közel van hozzánk.Nem kell a fél országot átutazni,hogy egy jót tudjunk fürödni a feleségemmel,akinek még a gerincét is rendbe hozta. Az is jó benne,hogy akciókkal csalogat minket fürödni. A medencéi közül mindegyik nagyon tetszik nekem,mert minden igényt kielégítenek. Tetszik a szinteltolásos megoldás,hogy a medencék nem egy síkon vannak,és így megoszlik a tömeg.Családias hangulatú fürdő.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mandala Teaház

Nagyon sokat jártunk ide a feleségemmel amikor még udvaroltam neki.Romantikus,zegzugos utcákon keresztül lehet eljutni ide. Nagyon finom cukrász süteményei vannak,főleg a tejszínhabos-túros szelet. A teák is nagyon ízletesek,főleg,hogy annyiféle közül választhat az ember.Kedves a kiszolgálás is. Minden évben a házassági évfordulónkon ide szoktunk jönni nosztalgiázni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Győr 11 - Győrszentiván posta

Hetente járunk erre a postára. Nagyon kedves, segítőkész,udvarias ügyintézőik vannak. Eddig minden küldeményünk időben megérkezett. Nem volt semmi problémánk.Nagyon jó,hogy itt a közelben ilyen kedves kis posta van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Nagyon kedves,segítőkész, udvarias, és tapintatos ügyintézők vannak ebben a bankfiókban. Mindig itt intézem a pénzügyeimet,mert nagyon közel van az utcánkhoz,és így nem kell beutaznom Győrbe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

VARR-GA Varrógép Szervíz, Szaküzlet

Minőségi kiszolgálás,és minőségi gépeik vannak. Az eladók mindenben tudnak segíteni. Náluk vásároltam a varrógépeinket. Odaviszem szervizre is. Segítőkészek minden problémámban.Nagyon sokféle kelléket is árulnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Mandala Teaház
Sarkantyú köz 7., 9021 Győr