La Nuvola

20 értékelés

Calze Elegante harisnyabolt

Sokszor szemeztem már a bolttal, de ma végre beszereztem náluk egy gyönyörű harisnyát! Nagyon kedves kiszolgálás, segítőkészség, gyönyörű kínálat! Ez igen! :-) Nagyon jó ötlet a webshop is, kényelmes, gyors.
Köszönöm!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cserpes Tejivó

Szép maga a helyiség, de kicsi, zsúfolt és borzasztóan hangos a zene! Alig vártam hogy végezzek az amúgy isteni kolbászos szendvicsemmel.
Borzasztó tömeg volt benn, épphogy elfértünk a párommal arra a 10 percre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kisborostyán

Mindig ide jártunk a párommal ha olyan esemény volt, amit meg kellett ünnepelni! Nagyon szerettük az ételeket, a kiszolgálást, árakban sincs elszállva...illetve a mostanit már nem tudom, mert mióta új tulaj van csak egyszer jártunk ott és mi jobb szerettük a kis mediterrán hangulatát, ami elveszett. Viszont az ételek minősége hmmm fantasztikus! :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Allee Bevásárlóközpont

Szeretek odajárni, mert nagyon szép és rendezett a környezete, jól megközelíthető, és bár sok az elit üzlet, azért találok magamnak való kínálatot is.Jobban szeretem, mint a többi zsúfolt plázát pl. Westend, Árkád.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pólus Center

Nagyon szép és barátságos lett a felújítás óta! Nagyon ráfért már a Pólus Centerre! Egyre több jó üzlet jelenik meg nálunk, a Tesco is nagyon szép lett! Csak nekem nagyon kiesik, plusz szerintem nehézkes a megközelíthetősége, gyalogosként pedig sokszor balesetveszélyes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Eker Gyros Török Étterem

Isteni a gyros tál!! Top 3 gyrososban benne van a hely az egészen biztos!
Nagyon guszta kínálatuk van, de mást még nem kóstoltam a gyroson és a baklaván kívül. Az is nagyon ízlett! :-) Jó, mert rendesen, kedvesen szolgálnak ki, van hely leülni, jó hely!

Hasznos ez a vélemény? Igen

California Coffee Company

Nagyon szeretek itt találkozni a barátaimmal, meginni valami isteni, forró finomságot és közben nyugisan beszélgetni. Nem zaklatnak, szép, modern berendezésű, de kényelmes. Az ételek ára kicsit húzós, de egyszer-egyszer belefér! Nagyon szeretem! :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Café Créme Gottier

Kétszer jártam itt, egyszer télen, amikor egy kis forró finomságra vágytunk a párommal és beültünk, mert olyan hangulatosnak tűnt kívülről. És valóban! Nagyon kellemesen telt az ott töltött idő! Finom volt a különleges caffé latte is, a kiszolgálás kicsit fura volt, de alapvetően nem volt gond. Legközelebb pedig nyáron ültünk ki a teraszra, ami az elhaladó buszok miatt kicsit hangos, de jó volt ott beszélgetni és nézelődni egy fáradt nap után.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapesti Operettszínház

Nagyon sok darabot láttam már az Operettben, szinte mind kivétel nélkül kedvencem lett, aki ott néz meg egy darabot nem nyúl mellé!
A hely maga impozáns, rendezett, és gyönyörű!
A jegyszedőket viszont ki nem állhatom, volt már problémám velük, nagyon el vannak szállva maguktól...vagy csak unatkoznak?!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Madách Színház

Kedvenc színházam jelenleg! Az összes darab, amit láttam mid telitalálat volt! Minden darabot csak ajánlani tudok, nem nyúl senki mellé!
Igazi musical paradicsom! A színház maga nagyon szép, jól megközelíthető! Egy hibája van csak, a székek borzalmasan kényelmetlenek, és igencsak szűk egy-egy sor!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Hotel Irottkő***
Fő utca 4, 9725 Kőszegdoroszló