M. Noémi

1236620_1419123191645424_2067115172_n.jpg

6 értékelés

Daubner Cukrászda

Ez az a cukrászda, amiért megéri akát több órát is autózni, nagyon szeretjük. A rendszeres csajos programok helyszíne, itt még fogyókúra idején is megeszünk legalább 6 gombóc fagyit, mert nem lehet abbahagyni, olyan isteni. A goudasajtos pogácsa a kedvenc. Imádjuk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

A fagyi isteni, a gouda sajtos pogácsának nincs párja, igazi csajos programok színhelye. 6 gombóc fagyi alatt meg sem állunk. A parfé torták pazarok, a kedvencem azonban az E80 torta, amit máshol nem kapni, imádom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Andrássy Rezidencia Wine & Spa*****

Csodálatos környezetben, csodálatos szállás, modern, mégis a régmúlt főúri pompáját tükrözi, a szobák nagyon szépek, kényelmesek, a wellnes részleg a legjobb, pedig már sok helyen voltunk, de ennek nincs párja. A folyosón elhelyezet fényképeket nagyon jó nézegetni és picit visszarepülni a múltba. A kiszolgálás is tökéletes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Kapitány Wellness****

A férjemmel itt töltöttük az első közös pihenésünket és tökéletesre sikerült, nagyon szép a hotel, tökéletes, nagyon kényelmes a szoba, pazar a környezet, az ételek nagyon finomak, változatosak voltak, a wellness részleg is nagyon jó, a kiszolgáltás udvarias, minden kérésünket teljesítették, mindenki nagyon kedves volt, a programok is nagyon jók voltak. Szeretnénk még ide visszajönni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bassiana Hotel & Étterem

Egy hosszú hétvégét töltöttünk itt a férjemmel, de még akár 2 hétig is szívesen maradtunk volna. A szoba nagyon kényelmes, szép volt, az étterem is nagyon szép, az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás kedves volt, segítőkész volt mindenki. A fürdőtől gyalog egy kicsit messze van, de autóval pár perc.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mammut Egészségközpont

Ultrahangon voltam itt, és nagyon meg voltam elégadve a szolgáltatással, mert az időpontot tartották, mindenki kedves volt, a vizsgálat kényelmes, kultúrált környezetben zajlott, a leletet írásban megkaptam, segítettek a megértésében és a további teendőkben. Az ár is megfelelő volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely