Algida

38 értékelés

Fővárosi Állat- és Növénykert

Minden évben legalább egyszer elmegyünk az Állatkertbe. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szórakoztató és tartalmas program. Nagyon jól megcsinálták a Varázshegyet. Rengeteg érdekes dolog vár mindenkit: állatsimogató, nagyon jól felszerelt játszótér, fóka show, tengerimalac város, ingyen 3D-s filmek. Nyáron szinte minden sarkon van vízpermet, szóval egy meleg nyári napon is nyugodtan el lehet menni a családdal, vagy barátokkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tropicarium - A cápás állatkert

Ez az a hely, amit semmiképp sem szabad kihagyni! Nekünk egy élmény volt! Különösen tetszett az esőerdős „terem”, ahol igazi őserdei vihart imitálnak és a rája simogatás sem elhanyagolható! Sajnos a cápaetetésről lemaradtunk, de így is nagyon látványos volt az egész. Biztos megyünk még cápanézőbe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csákvári Csárda

Egy évben minimum kétszer elmegyünk a Csárdába. Nyáron a kisfiam születésnapját szoktuk itt tartani a családdal. Közép kategóriás hely. Az árak nem drágák, az étel jó. Nagyon hangulatos a kinti része. Fa asztalok, fapadok, kockás terítő, piros muskátli… Mindenkinek ajánlom a „Csákvári tálat” és a „Csárda tálat”. Minimum 6 személy jól lakik belőle. Aki oda látogat, semmiképp se hagyja ki a tepertős pogácsát!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Villa Rosa Hotel-Étterem

Hangulatos kis hely. Nagyon szépen meg van csinálva kívülről és belülről is. A szobák kicsik, de tiszták, minden szobában van klíma. Közvetlenül a Balaton partján van, de van saját medencéje is. Nagy kertje van egy kis játszótérrel a gyerekeknek. Félpanziós ellátás van. Svédasztalos reggeli, a vacsora viszont menüválasztásos. Ez több okból probléma volt, mert sokszor nem volt vegetáriánus étel, így szinte vacsorázni nem is nagyon tudtam. A másik negatív dolog az volt, hogy a szobába nem lehetett bevinni kintről sem ételt, sem italt. Összességében jól éreztük magunkat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Medveotthon Veresegyház

Évente többször kimegyünk. Nincs túl messze, a levegő jó. Nagyot lehet sétálni. A gyerekeknek nagyon nagy élmény a medvék látványa. Medvéken kívül vannak még farkasok, mosómedvék, struccok, ormányos medvék. Van egy hatalmas játszótér, lovaglási lehetőség, ugrálóvár. A belépő nem drága, viszont az étterem igen és az adagok is kicsik. Mindent egybevetve, jó kis hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budakeszi Vadaspark

Többször jártunk már itt. Színes programokkal várják az idelátogatókat, mint például állatsimogató, előadások az állatokról. Szépen fejlesztik. Van egy melegedő, ami egyben büfé és ajándékbolt is. Nagyon hangulatos. A jegyárak is megfizethetőek. Abszolút bababarát. Babakocsit lehet kölcsönözni ingyen, van pelenkázó is. A mosdó kultúrált. Ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest Főváros XV. ker. Önkormányzat Egyesített Bölcsődék

Fiam is ide járt és most a kislányom is. Maximálisan meg vagyok elégedve mindennel. A gondozónők nagyon sokat foglalkoznak a gyerekekkel, kedvesek, segítőkészek. Van saját gyógytornászuk is. A vezetőnő is nagyon rendes. Van saját mosodájuk és konyhájuk. Mi nagyon szeretjük ezt a bölcsit.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest Főváros XV. Kerületi Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Kontyfa Középiskola, Általános Iskola és Óvoda

Én szinte csak rosszat hallottam erről a suliról, de kellemesen csalódtam. Iskola otthonos oktatás van, ami szerintem sokkal jobb, mint a hagyományos napközi. Egész évben rengeteg színes programot csinálnak az odajáró gyerekeknek (iskola és osztály szinten is). Az igazgató nagyon szimpatikus. A tanárok (akikkel idáig összehozott a sors) gyerek centrikusak, odafigyelnek, hogy ki miben jó és aszerint fejlesztik őket. Jól felszerelt gépparkjuk van. E-naplós rendszer működik náluk. Számos különóráik vannak (sport, zene). Én nem bántam meg, hogy ide írattam be a fiamat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Club Siófok

Középkategóriás hely. Közvetlen a Balaton partján, saját kis-és nagy medencével. Minden szobához van erkély. A feni szintekről gyönyörű a kilátás a tóra. Központi helyen van, a sétáló utca és a Beach House közelében. Éppen ezért nagy a nyüzsgés. Hátránya, hogy panel, így a nagyon melegek a szobák, még ha nem is süt oda a nap. Tisztasági szempontból tűrhető.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Lelle

Többször voltunk itt nyaralni. Az ára megfizethető. A hotel közvetlenül a Balaton partján található. Autóval érkezőknek zárt parkolót biztosítanak. Lelle központja és a kikötő 10-15 perces sétával érhető el. A szobák többnyire tiszták, de nem túl modernek, viszont a szolgáltatások, programok annál színesebbek. Félpanziós ellátás van. Svédasztalos reggeli és vacsora. Nagyon változatosak az ételek és bőven jut mindenkinek. Bababarát hotel. Van külön mikro a bébiétel melegítéséhez és játszószoba, felnőtteknek ping-pong szoba. Minden nap reggeltől estig programokkal várják a gyerekeket, felnőtteket egyaránt. Esténként mini diszkó van, amit minden kisgyerek nagyon élvez.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely