Nikike

46 értékelés

Sasfészek Étterem

Semmi negatív dolgot nem tudok róla írni, családommal minden évben többször megfordulunk az étteremben. Nagymamámnak minden évben ott szoktuk tartani a születésnapját. Ajánlani tudom mindenkinek: házi chilis-sajttal töltött csirkemell szezámmagos bundában, steakburgonyával, görögsalátával.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vadaskert

Megfordultam már ott párszor, mivel majdnem mellette lakok  Nagyon kedves kis állatkert, még ha nem is olyan nagy. Kisgyermekes családoknak nagyon tudom ajánlani és persze felnőtteknek is, mert nagyszerű hétvégi program lehet és az ára is megfizethető.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Malom Mozi

Mivel nagyon szeretek moziba járni ezért rengetegszer voltam már itt. Szinte minden filmet vetítenek, amit nagyobb városokban is. Kényelmes, kedvesek az eladók, tiszta környezet várja a mozizni járó személyeket 

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jakó Cukrászda Anna Kávéház

Szerintem itt kapható a legfinomabb fagyi. Nagyon sok a választék és nincsenek is elszállva az árakkal, mint más helyeken. Nagyon jó hely, mert fagyi, sütemény, kávé, üdítő kapható és akár egy megbeszélést is lehet itt tartani, mert színvonalas és tiszta hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Katona József Színház

Hihetetlenül szép hely. Városunk legbecsesebb épülete. Nagyszerű darabokkal és színészekkel várja Kecskemét az idelátogató embereket. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hisz nem mindennapi eseményben lehet része az embernek, ha megnéz egy darabot.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark

Megmondom őszintén én is voltam már ott párszor, de nekem annyira nem nyerte el a tetszésem. Mikor megnyitott nagyon nagy élmény volt, de aztán már unalmas lett. Mióta megnyitott nem igazán volt rajta semmi változtatás és szerintem egy ilyen élményfürdőbe mindig kell az újdonság. Ez csak az én szerény véleményem Persze azért jó is, mert viszonylag megfizethető és szokott lenni 1-2 program, de összességében nekem nem jön be.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tally Weijl

Attól eltekintve, hogy plázában van meglepően nem az szálltak el az árak. Személy szerint én az ottani ruhákért nem sajnálom a pénzt, mert nagyon jó termékeik vannak és a kiszolgálás is megfelelő, nem az van, hogy loholnak az ember után és zaklatják, hogy miben lehetnek a segítségünkre. Kedvesek és segítőkészek az eladók és nem nyomulósak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Calzedonia

Ez a hely a kedvenceim közé tartozik  nagyon jó minőségűek a fürdőruháik és persze minden már is, de én inkább ott csak azt szoktam venni. Az eladóak kedvesek, segítőkészek. Nagy választék van, minden új termék megtalálható náluk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Udvarház

Kedves kis hely. Kényelmes, megtalálható benne minden, ami a mai világban elvárható. Az az egy zavart, hogy hiába van klíma ettől függetlenül nem nagyon hűti le nagy melegben a szobát és szerintem ez azért elég alapvető szempont egy szállásnál. Mindent összevetve semmi rosszat nem tudok mondani róla, mert tiszta, a kiszolgálás is megfelelő, parkolás is biztosított.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Swarovski Márkabolt

Ajándékba kaptam már innen fülbevalót és nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. Gyönyörű ékszereik vannak és ha tehetném szinte minden ékszert ott vásárolnék :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

1 Lista

Még több »

Kedvenc Éttermeim!

Ahová bármikor szívesen betérek!

 1. McDonalds

  Egy szóval tudnám jellemezni: IMÁDOM :)
  Örülök annak a személynek aki kitalálta és, hogy nálunk is van ez a hely. Mivel a környéken van szórakozóhely ezért is tökéletes, mert akár egy buli után is belehet térni és lehet itt egy jót enni :)

 2. T.G.I. Friday´s (Westend)

  Ilyen finom és nagy hamburgert még nem ettem soha sem, mint itt :)Hamburgeren kívül persze más választási lehetőség is van és minden nagyon finom. A hely is kényelmes és tiszta, kiszolgálás is rendben van.

 3. Saloon Pizzéria

  Kedvenc pizzériám :) Nagyon finom pizzájuk van. De persze másra sem tudok panaszkodni, mert kóstoltam már más ételüket is és mindegyikkel meg voltam elégedve. A kiszolgálás is nagyon jó, gyorsan elkészül minden, a hely is tiszta és mindenki nagyon kedves.

2 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely