O. Lívia

318941_460633847321610_1714025786_n.jpg

12 értékelés

Pelikán Gátőrház Büfé

A nyár folyamán betértünk a Pelikán büfébe. Fontos volt a kínálat, az ár és a SZÉP kártya elfogadása. A 4 éves kisfiam hotdogot kért, sajnos csalódás volt, a kifli belül kőkemény volt, ehetetlen. A párom óriás szendvicse a paradicsomtól elázott kenyér miatt volt kissé élvezhetetlen, na és a meleg sör a kánikulában, amit mikor reklamáltunk, jégkockával oldottak meg...Szerintem ennyi negatívum után nem vágyódunk vissza.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gastland Bisztró - Moszkva

Sajnos az újonnan nyitott Gastland gyorsétterem a Széll Kálmán téren nem is hasonlít az M0-on található éttermükhöz. Még a nyitás után voltunk, nem voltak sokan, gyorsan végeztünk, Az ételek választéka széles, de sajnos a levesek kivételével hidegek voltak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Lellei István fül-orr-gégész

Gyermekorvosunk ajánlására kerestük meg a János kórházban dr.Lellei István főorvost. Nagyon kedves, alapos, humoros doktor, aki vizsgálat után elvállalta kisfiunk orrmandula műtétjét. Júliusban túlestünk rajta, meglepően könnyedén vette a kisfiam, köszönve a doktor úr kedvességének és humorának.Nagyon köszönjük!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

Budapest egyik legjobb cukija! Mi már 20 éve elköltöztük a II.kerületből, ahol a cukrászda található, de a XXII.kerületből is visszajárunk. Fantasztikusak a sós sütijeik is, de az édesek kitűnőek!Ami szerintem a legistenibb-amiért igazán visszajárunk-a parfétortáik!Sokféle ízvilág kombinációjában készítik, dobozt is vásárolhatunk hozzá, amiben biztosan kibírja az utat hazáig. Az árral nincsenek elszállva, ilyen minőségi termékek megérik az árukat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Verbényi András gyermek háziorvos

Doktor úr kisfiunk gyermekorvosa már 4 éve. Nem hozzá tartoztunk volna, de mivel többen őt ajánlották, hozzá kértük magunkat. Ő elvállalt annak ellenére, hogy sokan voltak már nála. Hálás vagyok neki az elmúlt 4 évért, mert sajnos sokat járunk hozzá, de ő mindig türelmes, kedves, mosolygós a gyerekekkel és a szülőkkel. Mindig a megfelelő gyógymódot ajánlja, az antibiotikumot csak ha már nagyon szükséges, akkor írja fel. Minden alkalommal alaposan mindent elmagyaráz, még ha telefonon érdeklődünk is.Remélem még sokáig élvezhetjük gyermekszerető gyógyító munkáját!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Viktória Étterem

Gyenesdiáson járva a főúton található az étterem.A legjobb étterem a környéken,aki Keszthelyen,vagy Vonyarcvashegyen jár,szánjon rá időt,és menjen ebédelni,vacsorázni oda!Az ételek isteniek,az árak nagyon jók!!!Mi menüt ettünk min.dennap,ami 890ft volt,elég szép adag!A levest nem kimérve hozták,hanem tálban,és bőven jóllakott volna belőle 4 ember is,mi kettőnkre rendeltünk.A napi választék 8-10 féle menü.A kiszolgálás gyors,nagyon kedvesek,figyelmesek!Köszönjük!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Lővér****

Nemrég családdal töltöttünk el néhány napot ebben a csodás szállodában.A recepción kedves,segítőkész személyzet.A reggeli és a vacsora kifogásolhatatlan,folyamatosan töltötték fel az ételeket.Az elhelyezkedés és a kilátás fantasztikus!A wellness élvezhető volt 6 éves kisfiamnak is.Szívesen megyünk vissza máskor is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

András Pince Borozó

Nem először jártunk ebben a hangulatos borozóban.A tulajdonos szívesen mesélt a borászatról,a borokról.Nagyon finom minden bora,leginkább a vörösek.Az ár 800-1000ft/liter.Barátságos,kedves borász.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bassiana Hotel & Étterem

Kisgyermekkel töltöttünk el itt 2 éjszakát.Tiszta,rendezett szobát kaptunk,amit az 1.éjszaka után is rendbe tettek.A pezsgő fürdő kicsi,de magadnak állíthatod be,mit szeretnél.A hotelből közvetlen átjárás van az arborétumba,ami fantasztikus környezetet ad a hotelnek.A reggeli nem annyira bőséges,mint a 4****-nál,de van választék.Csendes,nyugodt szálloda,kedves személyzettel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tinódi Fogadó

Mikor ott jártunk,nagyon sokan voltak,így sokáig tartott,míg megkaptuk a második rendelésünket.De kárpótolt minket a pizza!Finom tészta,jól megrakva minden feltéttel,elfogadható áron.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely