Halász Bertalan

11 értékelés

Kék Öböl Étterem

Kozvetlenek a pincerek, hangulatos a kerthelyseg, korrektek az arak. Ketszer alltunk meg itt furedrol hazafele, mindketszer kacsat ettem, nagyon finom volt. Viszont a salata mellette a tipikus tescos zacsis salimix, jo boven nyakon ontve valami uveges joghurtos izfokozos borzalommal, ugyhogy ez lehuzta az egyebkent pozitiv osszkepet. Fuzfo keleti vegen viszont meg igy is ez a legjobb valasztas szerintem

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest 30. Posta

Ha nem találnád meg elsőre: a Bécsi útról nyílik, ahol a villamos megy. Be kell menni egy kapualjba, majd fel a lépcsőn. Kocsival kerüljük, nem lehet parkolni. Kicsi, ha sokan vannak, hamar kényelmetlenné válik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

T.G.I. Friday´s (Westend)

Múlt pénteken vacsoráztunk itt a párommal. Az elején a "helyrekísérő" pincérlány megijesztett, nagyon mufurc volt. Aztán jött a felszolgálónk, ő már mosolygott és kedves volt, ahogy kell. Belső asztalnál ültünk le, de nagyon hidegre hűtötték a helyet a légkondikkal (amerikai hagyomány?), ezért asztalt cseréltünk, a Westend felé nyitott oldalon - itt jobb idő volt, de lárma és jövés-menés is. A Jack Deniels Steak hibátlan volt, a cheddar sajtos püré is, de a "chef zöldség" néven futó kihűlt brokkolifejeket inkább a tányér szélére löködtem. 2 főétel, 1 desszert és 2 limcsi 12.000-be került. Szeretem a Friday's-t, a konyha remek, de a westendi üzletbe csak az menjen, aki bírja a zsivajt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szélkakas Étterem

Kellemes hangulatú, tágas hely, ahová nagyobb társasággal érkeztünk születésnapot ünnepelni. Régi parasztház lett átalakítva, a terasz rész ablakos, mint egy kis nyári kert, de ha nincs kedved ilyesmihez, a belső részben is sok, jól szeparált asztal található. A pincérünk nem volt túl vidám, de legalább udvarias volt. Hústálakat ettünk vegyes köretekkel, illetve savanyúsággal. Az étellel minden oké volt. Kellemes érzésekkel távoztunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sir Lancelot Lovagi Étterem

Csak pozitív élményeim vannak a helyről. Többször jártam már itt, volt, hogy párommal, volt, hogy nagyobb társasággal, volt, hogy céges bulit tartottunk itt. A hangulat és a kiszolgálás mindig meggyőző volt. Külön pozitívum, hogy a pincehelység miatt térerő sincs, nem vonja el semmi a figyelmedet az estéről. Fontos jó pont: ha szülinapodat tartod ott, kapsz egy 5000 Ft-os bónt, amit egy évig lefogyaszthatsz náluk. Nagylelkű gesztus. Csak ajánlani tudom mindenkinek, főleg, ha szeretitek a lovagkori hangulatot, mint én :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Leroy Sushi Aréna

Igényesen kialakított hely, de nagyon hangos a zene, és egyébként is nagy a zsivaj, mert két oldalról nyitott (nem úgy, mint pl. a westendben), de ami sokkal nagyobb probléma, hogy nem volt meggyőző a kaja. 4-en voltunk 2 hete, a fiúk megkóstolták a burgert, az oké volt, a lányok viszont tésztát ettek, és mindkettőnek olyan íze volt, mintha Maggi porból ütötték volna össze. Nem állítom, hogy abból volt, de egy ilyen exkluzív(nak szánt) helyen nem ilyen középszerű ízvilágra számít az ember. Apropó emberek: itt még valamiért fellelhető a bőrnyakú, sok fuxos, izompólós populáció, amiről azt hittem, hogy az ezredforduló tájékán kihalt (vagy továbbfejlődött), de ezek szerint nem, úgyhogy akiknek az ilyen társaság nem fekszik, nem feltétlenül fogja élvezni a vacsoráját.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest Bank

Soha többé ebbe a fiókba! Az utóbbi években elkerültem, mert olyan soha nem volt még, hogy fél órán belül sorra kerültem volna, aminek részben oka, hogy 3 pult van csak, de most, hogy nemrég a szomszédos CIB fiókot felrobbantották, gondoltam adok egy esélyt, hátha kevesen járnak ide, mert veszélyesnek tartják, vagy valami. Nem segített rajta ez sem. Reggel 8-ra megérkeztünk feleségemmel, 1 ember előttünk, beül az első pultba, a másiknál az ügyintéző pedig nekiáll backend dolgokat kattintgatni. Se bú, se bá, mit akarunk, segíthet-e (egy 3 perces rendelkezési jog bővítést akartunk megcsinálni), közben az első ügyfél számlacsomag-váltás felé halad, számolgatások, ajánlatok, ez azért jó, mert ha nem köti le, akkor is 2%, az azért jó, mert ingyenes az átutalás, szegény nyugdíjas bácsi nem nagyon érti, tuti elhúzódik, de nem baj, a másik pultban a hölgy biztos csak a szoftvereket indítja, és mindjárt szólít. Lehet, hogy tényleg azt csinálta, de 5 perc után felállt, elment, 10 perc múlva visszajött, majd azzal a lendülettel behívta az időközben időpontra megjött 3. ügyfelet. ??? - ülünk, nézünk, mint Rozi a moziban, a minimum fél óra így már most is garantált, úgyhogy felállunk, elmegyünk. Aki teheti, ezt a fiókot messze kerülje el. A Kolosy téri pl. ég és föld ehhez képest.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest Bank bankautomata

Jo helyen van, de ha kocsival jossz, nagyon nehez megallni

Hasznos ez a vélemény? Igen

Déjá Vu Étterem

Több mint 3 éve dolgozom a környéken, kipróbáltam az összes éttermet a közelben, de ők maradtak az első számú választás. Jó minőség, emberes adagméret, korrekt árak, és nagyon jó fej emberek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hachapuri

Igenyesen kialakitott, hagyomanyos, de megis trendi hely a belvaros sziveben. Ulhetunk magasitott barszekes asztalokhoz, vagy egy hatso szepareban normal asztalokhoz. Az etlap 90%-ban gruz nemzeti eteleket tartalmaz, de veszhelyzetre rendelheto grilltal, es nehany salata is. Az arak renben vannak, a mekinek masfelszer dragabban mar jollakhataz itt is. Az etelek finomak, bar olyan sok gruz fogast nem ettem meg. A hangulat jo, a pincerek kedvesek, mindenkinek csak ajanlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely