trixie

trixie

5 értékelés

Belvárosi Térségi Integrált Szakképző Központ (BeTISZK) OKJ-s Képzés

Nagyon jó kommunikációs tanárok és remek vakírás tanár van náluk. A vakon gépelésből meg rengeteg órát biztosítanak a számunkra. Viszont sajnos érződik hogy a 8. kerületben van az iskola elég barna embereket lehet látni a folyosókon és hangoskodnak. Viszont legalább Blahához közel van így könnyű oda jutni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioHair Hajvágószalon

Én a kozmetikát próbáltam ki és a lábgyantát választottam. Hát sajnos bánom hogy annyi pénzt kidobtam érte és a fele szőrt le se szedte annyi pénzért a lábamról. Szemöldök szedés is volt a csomagban amit választottam és sajnos túl szedte a szemöldökömet igy korrigálni se lehetett anno =(

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

Jó árak és mosolygós pénztárasok! Nem kell ennél sokkal több bár a választék sajnos nem olyan nagy ha alaposan körbe néz az ember. De szép nagy parkolója van és könnyű oda jutni hozzájuk.
Egy vásárlást mindenképpen megérnek

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hormann szupermarket

Szinte minden nap ide járunk vásárolni az apukámmal vagy csak egyikünk külön külön. A boltosok kedvesek és segítőkészségesek és van náluk le értékelt rész amit érdemes megnézni. Szép nagy a választék mindenből bár a péktermékeiket drágának tartom ahhoz képest amennyit tartalmaznak belül.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Auchan Savoya Park

Nagyon jó hely volt amikor 1050 ft-ért sikerült 4 dolgot vásárolni náluk és abból 1 pezsgő volt és 2 sör. (és mind a 3 nagyon finom volt!) Kímérő pult a legjobb dolog amit kitalálhattak mindig ott vagyunk vagy fél órát mire ki találjuk milyen finomságot akarunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely