H. Szonja

H. Szonja

5 értékelés

Kék Rózsa Étterem

Nagyon finom, ízlésesen tálalt ételek, kitűnő személyzet. Örömmel térek vissza mindig hozzájuk, és minden egyes alkalommal ugyanazt a kitűnő színvonalat nyújtják! Erősen ajánlom! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Copyguru - Keleti

Nagyon jó kis helység, nagyon örülök hogy nyílt a közelünkben ilyen nyomtatósdi,fénymásolósdi.. szívesen járok hozzájuk, kedvesek, gyorsak, és az áraik nagyon nagyon korrektek! ;) Csakis ajánlani tudom!;)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Katica Tanya

Igazi szórakozás volt az egész családunknak, mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek. Kifulladásig csúszdáztunk, próbára tettük képességeinket a kalandparkban, lehetőségünk volt az állatok körül tevékenykedni, tehenet fejtünk, lovakat etettünk. Ezenkívül rengeteg családi program található 10 hektáros területen, kezdve a lábbal hajtható gokartpályától, a vízibicikliig, trambulinig, és a hordóvonatozásig. A sok sok szórakozás után, igénybevehettük a tanya éttermét ahol rengeteg féle, ínycsiklandó étel közül válogathattunk.. ha a gyerkőcök befejezték az étkezést, mind a kicsiknek mind a nagyoknak (felnőtteknek is) lehetőségük van a csúszdaparkba bemenni ahol 4 féle bátorsági csúszdák közül válogathatunk! :) Köszönöm Katica Tanya! Csodálatos hétvégében lehetett részünk! Maximálisan csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Liget Szépségszalon

Nagyon helyes kis szalon, a lila stílus nagyon tetszik, ízlésesen van berendezve a helység. Az alkalmazottak nagyon kedvesek, barátságosak, és emberszeretőek. Én idáig a körmösnél voltam, aki havonta mindig a legcsodálatosabb körmökkel lepett meg. A társai munkáját is láttam, mind a fodrász, mind a kozmetikus, s mind a pedikűrös csodás munkákat ad ki a kezéből! Fantasztikus! Maximálisan elégedett vagyok!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Rácz Emma gyermek háziorvos

Legpicinyebb korom óta ő az én orvosom.. maximálisan gyermekbarát, kedves, emberszerető hölgy. Mindig meg voltam vele elégedve, és meg is leszek. A munkássága példaértékű, bármikor számíthattam rá! Számomra a legjobb gyermekorvos!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely