Varga Imre

1382326_583263151739762_536252400_n.jpg

21 értékelés

White Dent Hungary Kft.

Egy kis utcában, egy lerobbant kis helyiségben volt a rendelőnek nevezett valami,ahol belépve a leroskadt hitvány ajtón,hideg volt,senki sem fogadott,csak a tv -n ment a műsor. A WC helyiség enyhén szólva tisztításra szorulna, a kézmosó csap környékén befeketedett kosz volt,kéztörlő adagoló üres v olt,helyette konyhai papírtörlő volt kitéve fél tekercs...A kézmososzeradagoló alatt végig kékre volt vele festve a csempe...
Belépve a kezelőbe ért a legnagyobb csalódás: 3 kezelőszék egymás mellett,SEMMI privát szféra nincs!!!
A kezelő egy ablaktalan kis lyuk,félhomályban,ahova behallatszik a szomszéd raktárban levő légkompresszor hangja!!
A White dent honlapon közölt rendelői és orvosi képek NEM felelt meg a valóságnak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

K&H Bankfiók

Szinte minden alkalommal pillanatokon belül rákerülök,az ügyintézők gyorsak,kedvesek! 100 %-ig meg vagyok elégedve velük!

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Szerencsére megszűnt a pöcegödör szag az ügyféltérben,most elfogadható a klimatizált környezet. Az ügyintézők lassúnak tűnnek,amíg várok a soromra,de ha az én ügyemmel foglalkoznak,akkor úgy érzem,hogy alaposak és jól végzik a munkájukat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lent-Expert Adótanácsadó, Könyvelő és Könyvvizsgáló Bt.

kellemes környezet,udvarias hozzáállás az ügyfelekhez.
Precíz szakmai tudás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bankautomata

Modern környezet,diszkréció.Télen is kellemes meleg volt benn,beléptetés a helyiségbe a bankkártyával tökéletes megoldás!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lenti Járási Földhivatal

Szép , felújított épület,rendezett külső környezet,udvarias és gyors ügyintézés! Szinte nem is kell várni,hamar rákerül az ügyfél.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kerékpárbolt - Lenti

Családias kiszolgálás és jó hozzáértés. Mindig szívesen fogadnak és segítenek! nem sértődik,meg,ha csak alkatrészt veszek és én csinálom meg a javítást,de szívesen kijön az üzlet elé és akár egy csavart is meghúz ingyen!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bankautomata

kellemetlen,hogy nem lehet pénzt betenni,fizetési időpontokban sokat kell várni,míg rákerülök.Viszont jó helyen van,könnyen hozzáférhető és éjjel is bztonságos.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szalay Díszfaiskola és Kertészet

Nagyon szép környezetben ,könnyen megtalálhatóan és rendezetten van a telephely.Udvarias kiszolgálás kis tételben is. Árajánlat,szakvélemény kérésnél esztétikus mappában kapja kézhez az ügyfél az okmányt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

E.on Ügyfélszolgálati Iroda

Kár,hogy csak 2 nap vannak nyitva a héten.Szinte mindig nagy a tumultus,sokat kell várni.Az ügyintézők kedvesek,de nagy a bürokrácia akár egy egyszerű névátírásnál is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely