K. Vivien

18 értékelés

Mezőkövesdi Zsóry Gyógy-és Strandfürdő

Barátokkal vagy családdal is jól tudja érezni magát mindenki. A belépő kicsit sok,de megéri az árát :). A hullám medence a legjobb. A medencék hőmérséklete pont jó. Hétvégén kicsit nehezebben helyet találni a nagy tömeg miatt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Oxygen Wellness és Fitness Központ

Egyszerűen imádom! :) Az esti szauna felöntések hangulata nagyon jó és kellemes is. A személyzet nagyon kedves és segítenek amiben csak tudnak azért,hogy kellemesen töltsük az időnket.Az különösen tetszik benne,hogy évente 2x rendeznek véradó napot és ha adsz vért ők cserébe adnak egy napi belépőt ajándékba.Nálam télen nyerő főleg amikor oda kint esik a hó és te pedig a medencéből nézed azt. Este különösen hangulatos a medence világítása. Mindig tisztaság van mindenhol. És az étterem részen a pizza nagyon finom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

GoGo Hami Rózsa

Finomak a hamburgerek és a gyrosok is csak az a gond,ha kéred,hogy ne tegyenek bele valamit pl: hagymát sokszor nem veszik figyelembe és ugyanúgy beleteszik nem egyszer jártam már úgy náluk,hogy figyelmetlenek. Én sokkal jobban megvagyok elégedve az Újpest Központban található GoGo Hamival.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Napraforgó Étterem

Ez egy tökéletes hétvégi programba illik bele. Elmegy az ember Szentendrére vagy Visegrádra kirándulni és hazafele megállnak itt ebédelni. Egy gyönyörű környezetben található a Duna part mellett. Változatos ételek vannak és nagyon finomak.Hétvégén sokan szoktak lenni ezért sokszor várni kell az ételre,de megéri.Rengeteg család illetve baráti társaság választja ezt a helyet.Megéri elmenni és enni ott egy finomat! :) Ja és a fagyi kelyhük télen-nyáron ajánlatos!!! :D

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árpád Pharma Kft.

Nagyon kedvesek az eladók és segítőkészek.Segítenek,hogy mire figyeljek a gyógyszerrel kapcsolatban és ha nem tudom mit kéne vennem csak a panaszt tudom akkor segítenek választani.A gyerekeknek kivan rakva játék,hogy amíg a szülő várakozik addig ellegyenek ők is! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Attila Fitness SE

Igazából hozzám közel van azért járunk ide. A recepciós hölgy napjától függ igazából,hogy mennyire kedves a vendégekkel.Az öltöző az szörnyű...a zuhanyzó nem tud kiszáradni és rettenetes bűz van bent és elég kevés hely van átöltözni.Sokan járnak mert olcsó,de ettől még a gépek jók és próbálnak folyamatosan újítani.Az tetszik benne,hogy ott mindenki köszön mindenkinek és segítenek is,ha nem megy valami gép vagy te nem bírod azzal a súllyal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Boglárka Szalon

Szalagavatóra mentünk ruhát keresni tavaly az osztálytársammal.Igazából nem volt elképzelésem,hogy milyet szeretnék,de ahogy beléptünk rögtön segítettek nekem,pedig nem voltam egyszerű eset.Aztán a hölgy kezébe vette az álmaimat és odajött egy olyan ruhával amiben tényleg hercegnőnek érezhettem magam.Az igazításnál is minden szuper volt.Ha egyszer esküvőm lesz biztos,hogy hozzájuk megyek vissza.:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház

Imádom a kekszüket amit lehet kapni náluk.Ha gyertyát akarok venni akkor oda megyek.Nagyon jó illatuk van az illatosítottnak és,ha már meggyújtottunk azután is lehet érezni az illatát. :) Valahol álmodozni is jár oda az ember,hogy hogyan is kéne berendeznie a lakását.A szívecskés párna a LEGJOBB aminek van 2keze!!! :D

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapesti Vidámpark

Nyár elején mentünk el barátokkal.Nem voltak sokan mert kicsit felhős volt az ég,de így is hatalmas élmény volt.Nem minden évben mentem el,de mikor ott voltunk hatalmas élmény volt.A legjobban a Break Dance volt.Kicsit hiányozni fog,hogy már nincs.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Adidas Outlet - Boráros tér

Csak itt vásárolok sport cuccokat.Nagyon jó és strapabíró holmik vannak ,amit pár hónap után nem dobsz ki mert kinyúlt vagy bármi.Nagyon segítőkész mindenki.Sokkal olcsóbb mintha a boltban vennénk meg ugyanezeket a termékeket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely