56 értékelés

Régi Idők Udvara Skanzen és Étterem

Nagyon hangulatos, egyedi étterem. Az étlapjuk is igen szórakoztató, már az olvasása is élmény. A mi választásunk a : "Előlem menekülő (vesztére utolértem) kacsának melle petrezselymes burgonyával, lilakáposztával, sütött almával, rozmaringlekvárral" nevű étel volt, és nem csalódtunk. Az italok cserépedényben érkeznek, amitől az ember úgy érzi visszaforgott vele az idő. Az ételre való várakozás alatt érdemes jól körül járni az éttermet, ami egyben skanzen is, és tele van érdekes, különleges régi használati tárgyakkal. Sajnos, az étel hamar érkezik, így nincs idő mindent alaposan végig nézni, azt az evés utánra kell hagyni. Az adagok hatalmasak, és nagyon finomak. A kiszolgálás elsőrangú, profi és nem utolsósorban kedves pincérek szolgálnak ki. Itt az étkezés nem önmagában evést, szükségletet jelent, hanem önmagában is egy program. Nagyon jól éreztük magunkat, egész biztos, hogy visszajáró vendégek leszünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Papírnyik Erika háziorvos

Nagyszerű, alapos, lelkiismeretes orvos. A vizsgálat nem annyiból áll, hogy megkérdezi mi bajod, hanem valóban megvizsgál, és alaposan, akár különböző szakrendelésekre való beutalással, körbejárja a problémát. Nincs az emberben rossz érzés, kétely, hogy valamit nem vesznek észre. Nem babusgatós a stílusa, de nem is arra van szükség ha beteg vagyok, hanem alaposságra, az pedig meg van a doktornőben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Korpos Ildikó háziorvos

Költözés előtt ő volt a háziorvosom, és nagyon meg voltam elégedve vele. Kedves, és alapos, lelkiismeretes doktornőnek mindig van ideje és energiája a betegeire. Jó párost alkotnak az asszisztensnőjével, én bár utálok orvoshoz járni, itt mindig úgy éreztem, hogy fontos vagyok a doktornőnek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Arriba Taqueria - Teréz krt.

Remek kiszolgálás, gyorsaság, alaposság. Az ételek finomak, kellőképpen fűszeresek, valóban tükrözik a mexikói ízvilágot. Ja, és nem utolsósorban, két percre van tőlünk. :) Mindig feldobja a napom, ha itt eszünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hunguest Hotel Flóra***

Csapatépítő, pihentető három napot töltöttem kollégákkal a hotelben. A szobák nagyon szépek, tiszták, kényelmesek. A személyzet tökéletesen, gördülékenyen végzi a dolgát. Az étkezések (teljes panziónk volt) nagyszerűek voltak. Az ételek finomak, változatosak voltak. Egy pici negatívum, hogy kicsit lassan töltötték fel ha elfogyott valami, ami különlegesebb és népszerűbb volt.
Mintha arra vártak volna, hátha megunod, és eszel mást. A wellness rész jó, de csak reggel használtuk, mivel van egy óriási előnye a szállodának. Közvetlenül át tudsz menni a fürdőbe, és a szálloda vendégei (legalábbis mi) ezt meg is tehettük, benne volt az árban. Nagyon jól éreztük magunkat, tényleg jól összerázta kis munkahelyi csapatunkat ez a pár nap. Tervezem, hogy a párommal is visszamegyek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Thermál Panzió és Étterem

A panzió a központban van, könnyen, gyorsan megközelíthető minden. A szobák kényelmesek, ragyogóan tiszták. A konyhájuk nagyszerű, a vacsorák változatosak, a reggeli pedig felülmúlhatatlan. A tulajdonos egy tündér, aki erre a pályára született. Olyan barátságosan, közvetlenül fogadja a vendégeket, hogy szinte azonnal otthon érzed magad.
Az ára sem megfizethetetlen, és olyan szeretetben részesülsz, hogy bőven megéri kipróbálni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sétány Étterem Kávézó

Nagyszerű, gyors, kedves kiszolgálás,finom ételek, tisztességes adagok, és nagyon baráti ár jellemzi a helyet. A helye is nagyszerű, közvetlenül a parton, a strandon található. Egyetlen szépséghibája, hogy mindig tömve van, de ez is a fenti mondataim igazolja.Ha Csopakon nyaralunk, itt mindig érdemes enni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kisfaludy-ház Étterem

Csodás panoráma, finom ételek, udvarias kiszolgálás, kicsit elszállt, magas árak. A hosszú séta után azonban ezt kompenzálja az étterem egyéb nagyszerűsége. Finom, szépen, gusztusosan szervírozott ételeket kaptunk, viszonylag gyorsan, pedig elég sokan voltak. A pincérek gördülékenyen és nem utolsósorban kedvesen tették a dolgukat.
Jól éreztük magunkat, biztos visszatérünk még ha erre járunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fék Üzletház

Az étterem az elmúlt években kissé "lecsúszott", de még mindig jónak mondható. A tócsi egyszerűen verhetetlen, már ezért megéri betérni. A kiszolgálás átlagos, legalábbis nem jobb és nem rosszabb az átlagnál. A sütemények ellenben nagyon finomak. Az árak viszonylag magasak, és az adagok is, ehhez mérten, lehetnének nagyobbak. De összességében, nem rossz hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szindbád Wellness Hotel***

Egy munkahelyi rendezvény keretében három csodás napot töltöttünk a szállodában. A szobák szépek, kényelmesek, az étterem nagyon tetszett, az ételek finomak, választékosak voltak. A wellness rész szép, bár kicsi, de minden kényelmet megtalálhatunk benne. Két negatívumot említenék. A kolléganőm véletlenül megnyomta a pánikgombot a szaunafülkében, és kb.
20 percen keresztül senki a füle botját sem mozdította. Ez, amennyiben tényleg baj lett volna, nagy hiba. A másik dolog, ami picit keserű szájízt okozott, hogy a képzésünk eléggé elhúzódott, így a vacsora után volt csak lehetőségünk a wellness használatára. Így elég kevés idő állt a rendelkezésünkre a pihenésre. Kértük, hogy egy picit később zárják be a wellness részt, de ezt olyan magas összegért tették volna meg, hogy nem volt lehetőségünk ezt kifizetni. Egy picit több rugalmasság talán belefért volna. De végeredményben így is tökéletes három nap volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

2 Kedvenc hely

Még több »
Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja
Erzsébet királyné útja 5, 1145 Budapest

,
Thermál Panzió és Étterem
Széchenyi út 4., 3394 Egerszalók