Dömötör Csilla

1795557_10202145169329875_843628401_n.jpg

21 értékelés

Hotel Európa Fit****superior

Tökéletes hely a kikapcsolódáshoz. Udvarias személyzet, bőséges ételválaszték, tágas, tiszta szobák. Rendszeresen visszajáró vendégek vagyunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Westy Hajó Étterem & Pizzéria

Az Inka fajitas egyszerűen rabul ejtett...nem tudok tőle szabadulni :) Gyors, udvarias kiszolgálás, finom kaják.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ágoston Hotel

A honlapon lévő képek meg sem közelítik a valóságot. Lepukkant hely. Kopott, foltos szőnyegpadló, szegényes ételkínálat. Óriási csalódás volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Silvanus****

Tiszta, szép szoba. gyönyörű panoráma, korrekt wellness szolgáltatás, udvarias személyzet, bőséges ételválaszték. Vissza fogunk térni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Xantus János Állatkert

Mindig kikapcsol, és feltölt. Folyamatosan fejlődő, nagyon szép állatkert. Jó parkolási lehetőség, viszonylag távol a város zajától. Rendszeresen visszatérünk :) Érdemes télen is ellátogatni, és vannak éjszakai "akciók" is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Győr Bevásárlóközpont

Szinte minden egy helyen. Szeretem az élelmiszer részt, széles a választék és elfogadható árak vannak. Mindig találunk valami rendezvényt,kiállítást. A gyerek örök kedvence a rengeteg mozgólépcső. Gyakori vendégek vagyunk, bár az eléggé zavaró tud lenni, amikor az embert majdhogy nem kinézik egyes üzletekből, ha magyarul szólal meg .(

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Beke Ágnes gyermek háziorvos

Végtelenül kedves, türelmes, kiváló szakorvos. Igazán ért a gyerekekhez, mind testi, mind lelki téren. Rengeteg segítséget kaptam tőle, nem tudok eléggé hálás lenni neki. Több ilyen orvos kellene felnőttnek, gyereknek egyaránt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Barbakán Hotel

Szépen berendezett, tiszta hotel. Külön kiemelendő a 3 ágyas szoba, ahová kisgyerekkel érkeztünk, és bár egy légtérben voltunk, a szoba trükkös kialakításának köszönhetően a kisfiunk egy kis "zugban" aludt, így mindegyikünk nyugodtan pihent :) Tényleg mindenhez közel, akár a Belváros, akár a buszmegálló, bolt stb. A személyzet alapvetően jól felkészült, udvarias, egy recepcióst kivéve, aki sajnos eléggé barátságtalan volt fiatal hölgy létére.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Korhely Étterem & Pub

Először 2007-ben fedeztük fel ezt a remek éttermet, és most, hogy ismét a városban jártunk, szintén nem hagyhattuk ki. A színvonal mit sem változott, az ízvilág és a hangulat remek, viszont úgy éreztük, hogy az árakkal nem kicsit elszaladtak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szabó Marcipán Múzeum

Nagyon "édes" élményben volt részünk. csodaszép tárgyakat láttunk, és prsze finomságokkal megrakodva léptünk ki az üzletből. Egy aprócska észrevétel: lehetne kicsit nagyobb a helyiség, tágasabb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely