Ruha Hipp-Hopp

3 értékelés

Hipp Hopp ruhakeszites.eu

gyorsan és szépen és meg bízhatóan dolgoznak. . elérhető áron . előzékenyek. kedvesek.
Bár mit eltudnak készíteni. javítani. Ruha tisztítást is vállalnak. Motoros bőr cuccokat is vállalnak. szeretettel ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vona Kitti természetgyógyász


“Valahányszor azt veszed észre, hogy a negativitás valamilyen formája megjelent benned, ezt ne tekintsd kudarcnak, hanem hasznos jelzésnek, amely azt mondja: Ébredj fel! Gyere ki az elméből! Légy jelen!
Még a legkisebb ingerültségnek is jelentősége van! Fontos azt beismerni és szemügyre venni, mert ellenkező esetben a figyelmen kívül hagyott reakciók felgyülemlenek.”

Eckhart Tolle

Szívből ajánlom minden olyan embernek aki a megvilágosodás útján szeretne haladni és meg ismerni önmagát .
Ez a kis hölgy egy végtelen kedves bájos és a spiritualitás útját jól ismerő az élet több területén tud neked irány mutatást adni és segítségedre lenni . nézd meg a honlapját és bátran menj el programjaira.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fortuna méteráru

Kedves udvarias gyors kiszolgálás. Sokféle anyag választék van. Kis és Nagyker áron lehet vásárolni. Szövetek . selymek. pamutok . baby plüssök. passzé anyagok. csipkék. szőrmék. ragasztós közbélések. kellék anyagok. húzózárak .cérnák. gombok kaphatok . Szombaton is nyitva tartanak. : 10-13 ig .
Hétköznap 10-18-ig

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely