Balla Béla

Balla Béla

1 értékelés

Csepeli Strandfürdő

Tegnap voltunk a strandon. A jó idő miatt rengetegen hasonlóan dönmtöttek. A tapasztalataink inkább kedvezőtlenek. 10 óra körül a bejutás kb. 35-40 perces sorban állás után sikerült. Mindössze két pénztár működött, amelyben az alkalmazottak kézzel írták a bizonylatokat, mert az elektronikus rendszer leállt. A sorban állók - főleg a gyerekesek -nem dicsérték az üzemeltetőt. Meglepett a jegyárak emelése, a nyugdíjas jegy 1.800 Ft lett.Egy család - hát.....
Bent az állapotok romlottak, az egyik külső zuhany egész nap folyt, nem lehetett elzárni, mert az elzáró csapok hiányoztak róla, a WC-k állapota kriminális volt, a büféknél ugyancsak hosszú sorok álltak, nem értettük miért nem lehet bővíteni ezt a szolgáltatást.Az úszómesterek próbálták rendben tartani a tömeget, de ez főleg az úszómedence esetében hamvába holt kísérlet maradt.
Összességében a szolgáltatás színvonala az elmúlt évhez viszonyítva semmit nem javult, sőt egyértelműen romlott, a jegyárak meg - főleg a környéken élőkre tekintettel - alaposan elszálltak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely