John Smith

John Smith

12 értékelés

Silenus Pub

Rengeteg, de tényleg rengeteg féle sör, programok, cserébe magas árak, inkább túristáknak, vagy azoknak ajánlható akik egy heinekenért borravalóval egy ezrest szívesen otthagynak a csinos pincér lányoknak :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budai Vár

Kellemes környezet aki csak sétálni szeretne menni az is jól érzi magát, télen-nyáron éjjel nappal, a túrista lehúzós hideg "ungarishe zsiros gulashű" helyeken kívül megtalálható egy két eldugott kellemes hangulatos borozó is.
Egy jó sétát mindíg megér.

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház

Nem sokban külömbözik az Örs vezér téri IKEÁ-tól csak újabb picit.
A világ legnagyobb (svéd) lakberendezési áruház lánca, itt mindenki megtalálja ami otthonának ha nem is feltétlenül leg igényesebb de költséghatékony berendezéséhez kell.
Kiegészítők, bútorok, matracok, lámpák, égők, dekorációs kellékek, virágok... és az olcsó büfé. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mentsvár Söröző - Pub

Olcsó, délelőtt mégolcsóbb... Nemvéletlenül mentsvár a neve.... ;)
Pubnak azért nem nevezném de kocsmának nem rossz, esetefelé inkább fiatalok délelőtt, délelőtti kedvezményes árakon a helyi alkeszek törzshelye. A kedvező árak garantálják a teltházat mittudomén korsó sör 250 alatt stb....

Hasznos ez a vélemény? Igen

LauWash Kézi Autómosó

Személygépkocsi K Ü L S Ő - B E L S Ő M O S Á S
06:30-tól-18:30-ig
2400 Ft
18:30-tól-23:00-ig
1900 Ft
23:00-tól-06:30-ig
1500 Ft

Korrekt társaság jó munkát végeznek, az esti mosásra érdemes picict később menni mert 23 óra körül körül telivannak.
Azt is megtalálják az autóban amiről nem is tudtad hogy ott van és vissza is adják.
Várakozás közben büfé, mosdó, internet (lassú) áll a rendelkezésedre és kamerán (cctv) követheted hogy mit művelnek éppen az autóddal, van dohányzó is, illetve lehet extrákat is kérni kárpit tisztítás extra viasz stb...

Hasznos ez a vélemény? Igen

A38 Hajó

Az étterem nagyon jó, a zenés táncos részről csak annyit hogy volt hogy 900-as sorszámú jegyem volt a 600 férőhelyes terembe, iszonyú tömeg, de jó hangulat. Bár voltam már 30 fős vasarnapi rendezvényen is :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Non-Stop Autósiskola

Azt hiszem ez az az autósiskola ahol NEM lehet megbukni, legalábbis a kresz vizsgán nem. Iszonyú jófej oktatók kellemes környezet, a tananyagot nem ledarálják, hanem vicces (tényleg vicces) példákkal próbálják a fejébe verni az embernek.
Az oktató (Angyal Bandi) simán elmehetne stand-up comedysnek is, ez nem azt jelenti hogy viccelődés megy az órán végig hanem hogy olyan történeteket mesél hogy az ember akaratlanul is megtanulja az anyagot.
Nembeszélve a felkészüléd alatti ingyenes számítógépes pót teszt írási lehetőségrőé.
Aki a "Non-Stop"-nál tanul az nem izgul mert úgyis átmegy.... A mi csoportunkból tényleg elsőre mindenki átment....
A forgalom az egy más téma, de ha nem szimpatikus az oktató lehet másikat kérni.
Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizza Paradicsom

Már nem a régi minőség, de azért nem rossz... Régebben jobb volt, házhozszállításnál igyekeznek sorba raknia címeket pl aha a szomszédod fél órával később rendeli ugyanazt a mit te egy időben fogjátok megkapni, de ettől függetlenül még ajánlható...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Postahivatal

Mit lehet írni róluk... nem sokat éjjel nappal nyitva vannak, igaz a leveleket 8-9 körül viszik el így az éjfélkor feladott csomag csak másnap este indul tovább de akinek aznapi pecsét kell és a keletinél a 9ig tartó postát (ott 9 után viszik el a leveleket) lekéste annak ideális bár általában sor az van.... Különösen a nagy napokon (bevallás leadás, iskolai jelenetkezés stb)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Liget CLub & Bar

Dresscode, ami azt jelenti hogy beengednek, de ha éppen egy terem előtt rossz napja van a biztonsági őrnek simán nekiáll rángatni egy 40 kilós lányt.....
A személyit sem azért kérik mert fiatalnak néznek hanem ha nincs lehessen kötözködni/nem beengedni...
De látszólag ez nem mindenkit zavar de kétszer jártam ott mind két alkalommal volt a társaság tagjának valamilyen incidense úgyhogy sohatöbbet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely