P. Barbara

P. Barbara

6 értékelés

Szimpla Kert

Az egyik kedvenc helyem. Ha a munka nem akadályoz meg egy esti hideg sörben, mindig ezt a helyet választom a barátokkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nagyi Palacsintázója

Egy palacsinta mániákusnak a legjobb helye a létezők közül. Úgy hiszem, hogy nincs olyan palacsintájuk, amit ne kóstoltam volna. Ami viszont hagyományos és örök kedvenc, a nutellás palacsinta.:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem Belváros

Egy kedves rokonom ballagásán voltam itt először és remélem utoljára. Őszinte leszek, nekem nagyon nem tetszett a hely. Azok után, hogy szinte mindenkitől csak jót hallottam róla, nagy csalódás volt.
Ott kezdődött az egész, hogy a belépésemkor egy zsúfoltságig telt étterem fogadott, mivel az emberek jobbra-balra szaladgáltak az általuk kiválasztott ételekkel. Amikor nagy éhesen végre eljutottam az önkiszolgáló részhez, kb. fél órát kellett arra várnom, hogy én is sorra kerüljek. Az ételekben nem volt semmi extra, sokszor ettem már ennél jóval finomabbakat is. A grilles résznél szó szerint harmincan álltak sorban, így nem volt lelkierőm kivárni ezeket az ételeket. A pincér a nagy tömeg miatt csak jó sokára jött az asztalunkhoz, így addig inni például semmit sem kaptunk. Amikor végre megérkezett, mondta, hogy reméli sima víz meg cola elég lesz. Persze. Étteremben hülye az, aki vizet iszik, a cola meg a könyökömön jön ki, már unom. Szóval meg se várta a válaszunkat, rohant is az előbb említett italokért. Nagy csoportunk révén nekem már csak a víz jutott.:S Azt hittem ennél nem lehet rosszabb. Egy fiatal felszolgáló járkált körbe néhány pizzaszelettel. Mondom veszek, legalább azzal jól fogok lakni. Finom lett volna, ha nem csak sajttal díszítették volna a tetejét.
A sütemények se ízlettek, kivéve egyet, de azt olyan hamar elkapkodták, hogy a következő kört már nem vártam meg.
Ami még fura volt, hogy tíz percenként jöttek a szülinapi, ballagós és évfordulós torták. Az ember tapsikolhatott össze-vissza, ráadásul a hangszórókból is csak a megfelelő zene szólt. Nem a meghitt, romantikus vacsorákat képviseli ez az étterem. Amint letelt a 2 óra, már szedhettük is a sátorfánkat, mert jött a következő csapat. Örülök, hogy nem nekem kellett fizetem ennyi negatív élményért, de biztos, hogy legközelebb még véletlenül se fogom ezt az éttermet választani.
Ui: A WC szép és tiszta volt. Végre valami...:/

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizza King

Életemben először jártam ott a párommal. Ő már korábban rendelt Tőlük pizzát a munkahelyéről, de a mi kerületünkbe sajnos nem szállítanak. Nagyon barátságosak voltak a felszolgálók, folyamatosan ott voltak az asztalunknál, ha látták, hogy valami elfogyott. Barátságos az emeleten lévő terem. Nem utolsó sorban, Pesten még annyira finom húsimádó pizzát még nem ettem, mint amit Ők csináltak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mókus sörkert

Mivel az albérletünktől 3 percre van gyalog, nagyon gyakran járunk ide. Már volt szerencsém vacsorázni is, illetve egy-egy gyors sörre beülni. Ha nagyon sokan vannak, akkor a kevés pincér miatt a kiszolgálás sokkal lassabb, mint a ,,csendes" napokon. Az ételekkel meg voltam elégedve. Egyetlen dolog nem tetszik, méghozzá a kertben lévő szúnyog invázió. Aki ezt az éttermet választja, jobban jár, ha a hosszú nadrágban érkezik a vérszívók miatt.:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jászberény, Nagykátai úti Bálás Bolt

Itt aztán nagyon sok mindent talál magának az ember. Én évente egyszer találok el oda, méghozzá farsang előtt. Mindig van a méretemben és ízlésemben megfelelő ruci.:) Sőőt még a megfelelő parókát is megtalálom mindig.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Nagyi Palacsintázója
Batthyány tér 5, 1011 Budapest