Gabóka

Gabóka

4 értékelés

Lurdy Ház

Valami nagyon nem stimmel ott. Minden üzlet elmegy, alig jönnek a helyükre, pedig a kedvenc helyem volt. A kajáldák többsége csak készételeket árul, amik a pulton rohadnak több órán keresztül, és persze nem friss. Jelenleg 2 hely van, ahol friss ételt adnak, az egyikben viszont alig van választék, a másik viszont nagyon jó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lurdy Ház

Kicsit lentebb Iboly kiemelte a Bőségtálat, mint jó kajáldát, és hogy kígyózó sorok vannak, ezért biztos hogy jó. Eleinte rendszeresen ettem ott, aztán egyre többször kaptunk romlott ételt, vagy legalábbis amitől rosszul lettünk. Másoktól is hallottam ezt. Azért vannak sokan, mert nagy a választék, és olcsóbb, mint a többi, az irodában dolgozók pedig minden nap ebédelnek. És, vagy mert a többi kajálda sem jó, kivéve 2 éttermet, ahol frissen sült van, ezért aki az épületben dolgozik, nem tudja kivárni, ill. mindennapi étkezésre meg drága. Viszont jó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lurdy Ház

Csak azért mert kérték a véleményem :-) : Eltűntek a cipőboltok. Elment a Humanic, a Wing, 2, vagy 3 maszek cipőbolt szintén eltűnt. Maradt a kínai. Az meg nem mindig jó. Leginkább rossz. Na most meg azt írja, a véleményemnek legalább 200 karakternek kell lenni. Akkor még írnom kell valamit. A játszóház és az új játékbolt jó. Valaki hiányolta hogy nincs jó cukrászda. A földszinten a kávézónak nevezett cukrászda nekünk elég jó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lurdy Ház

Nyílt egy nagyon jó kajálda, valami házi hamburgeres, frissen csinálnak mindent. Nincs egy rohadt cipőbolt az egész házban!! Mért kell 200 karakter könyörgöm? Nem elég amit írtam?? Ja, hogy ez itt alul számolja DD. Majd legközelebb írok verset pótléknak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely