Edina

6 értékelés

OTP Bank fiók

A környezet nagyon impozáns, modern, jól átlátható. Az ügyintézők kedvesek, segítőkészek, értenek a dolgukhoz, és szerencsére az egész folyamat nagyon gyors, nem kell fél napokat várakozással töltenem. Maximálisan meg vagyok elégedve vele.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erste Bankfiók

Tetszik a berendezés, az egész nagyon átláthatóan van megoldva. Sajnos néha azért megesik, hogy kicsit többet kell várakozni, azonban ez nem általános jelenség, és amilyen kényelmesen, otthonosan van berendezve igazából nem is megterhelő. Az ügyintézők mindig nagyon kedvesek és készségesek voltak, igazán értik a dolgukat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kövér Cukrászda

Tényleg nagyon finomak a süteményeik, fagylaltjaik egyaránt, nyáron pedig különösen hangulatos kiülni a teraszra kicsit. Ráadásul nem is magasak az áraik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sárospataki Végardó Fürdő

Még a nyári időszakban sokat jártunk ide, és nekem abszolút pozitív csalódás volt. Abban igazuk van az előttem szólóknak, hogy az árak egy kicsit drágák a helyi viszonylathoz képest, viszont ez a strand országos szinten is megállja a helyét. Mi élvezettel töltöttünk itt el minden percet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sárospatak posta

Ahhoz képest, hogy itt még nem került bevezetésre az elektronikus sorszámhúzásos rendszer, legtöbbször elég gyorsan lehet haladni. A dolgozók azon vannak, hogy minél gördülékenyebben menjen minden.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Csordás Mária háziorvos

Nagyon lelkiismeretes, segítőkész, türelmes és kedves a doktornő, minden panaszt komolyan vesz. Másoktól hallottam már, hogy az orvosuk által felírt gyógyszerek nem használtak, vele kapcsolatban viszont szerencsére nincs ilyen tapasztalatom.
Ráadásul tényleg nagyon sokrétű a tudása, számomra bőrproblémákkal kapcsolatban elsőre sikerült olyan gyógyszert találnia, ami segített, míg a bőrgyógyász fél évig próbálkozott vele, mindhiába.... Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely