D. csaba

1970987_10152140446433251_1952053203_a.jpg

4 értékelés

Saloon Pizzéria

Sokat romlott a minőség az elmúlt években. Nekem is a kedvenc pizzeriám volt, de legutóbb megégetett, gumiszerű, belül nyers pizzát hoztak ki. A reklamációkkal nem foglalkoznak: megtehetik a nagy forgalom miatt. Régebben 40 perc, most egy óra a várakozás. A mennyiség a minőség rovására ment, a haszon mégis nagyobb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pub Pizzéria

Jót nem tudok írni. Két órát kellett várni egy pizzára. Tud még valaki másik ilyet???
Mikor megérkezett a szomszéd utcába(!), természetesen már kihűlt. Magyarázat: sok a rendelés. Kinézete kritikán aluli: a feltétek rendszer nélkül ráhányva! Felháborító, h. ezt is megtehetik. Talán a legismertebb pizzeria Kkfházán. Van . bőven megrendelésük. Reklamációkkal nem kell foglalkozniuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Lányi Krisztina fogorvos Kecskemét

Az egyetlen fogorvos, akihez félelem nélkül merek elmenni. Szépen, fájdalommentesen, eredményesen dolgozik. Kedvessége többet ér az érzéstelenítő injekciónál is. Mindig vidám, segítőkész. Felüdülés a kellemes környezetben fogat javítani!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Decathlon Kecskemét

Vásárolni nem szoktunk itt. A sportszerek kipróbálhatóak. Télen törzsvendégek vagyunk a Gyerekkel. Itt tanult meg biciklizni, rollerozni és pingpongozni. Az eladók kedvesek, segítőkészek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely