N. Kata

N. Kata

4 értékelés

Demjén Thermal Spa

A Demjén Termál Fürdő kitűnő szórakozást nyújt gyerekek és felnőttek számára télen, nyáron egyaránt. A felnőttek, öregek a meleg vizű gyógymedencékben pihenhetnek, míg a sportosabbak úszhatnak, és a gyerekek kedvükre válogathatnak a csúszdák közül is. Van étterem, büfé, és bármikor megyünk oda fürödni, van valami új szolgáltatás, építkezés. Mindenkinek ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Saliris Resort Thermal Spa és Strandfürdő - Egerszalók

Egerszalók gyógyfürdője kiváló kikapcsolódást nyújt mindenkinek. Éjjel-nappal a vendégek rendelkezésére áll például a meleg gyógyvizes medence, háttérben a kivilágított óriási szállodával, amely sötétben egy nagy hajóra hasonlít. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaworld Budapest

A budapesti Aquaworld strand- és gyógyfürdő hangulatos, a trópusi szigetek világát idéző díszítőelemekkel ellátott kupola belsejében mindenki talál magának elfoglaltságot, egy egész nap is kevés az itt tartózkodáshoz. Hiszen van itt hullámmedence, amely félóránként vad tengerré változik, óránként ingyenes és vidám víziaerobik, hat óriáscsúszda, gyerekmedence, úszómedence, ahol búvárkodni is lehet, barlang- és hagymacsúszda, egyszóval minden korosztály számára ígéretes programnak ígérkezik az idelátogatás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Velence Resort & Spa Hotel****

A Velencei-tó partján van ez a csodás hotel, amely az idelátogatóknak kellemes élményt nyújt. Közvetlenül mellette a tó, napozóágyak, játszótér, büfé, és épített medencék is biztosítják a fürdőzők kényelmét. Nemcsak kint, de bent is vannak medencék, szaunák, masszázs. Vízi sportokat is lehet űzni, emellett a négy csillagos szállodában luxus körülmények között lehet megszállni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely