T. Erzsébet

553686_158624271012946_354501611_n.jpg

9 értékelés

Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Középiskolája és Szakiskolája

Ez volt az én iskolám! Soha nem fogom elfelejteni az itt töltött 4 évet. Nagyszerű osztályom volt és mind a mai napig szívesen emlékszem vissza a tanári kar néhány tagjára.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Korona Patika

A kedvenc patikám. Bár a város másik végében van, mégis szívesen megyek oda, mert kedvesek a patikusok és mindig megkapom, amire szükségem van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Elég sokszor vásárolok itt. Ismernek az eladók már és olyan jó érzés, ha ráköszönnek az emberre még az utcán is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ramada Resort Aquaworld Budapest - 4* superior szálloda

Gyönyörű szálloda, barátságos környezet, remek kikapcsolódási lehetőség vár minden ott megszálló vendéget. Ottjártunkkor csak pozitív dolog ért minket, nagyon szeretnénk egyszer oda visszamenni és szerintem ennél jobb vélemény nincs is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Laroba Wellness & Tréning Hotel **** Alsóörs

Életem első wellness-élményét köszönhetem nekik. Kellemes, családias légkör fogadott minket és ami a legfontosabb, díjazták, hogy visszatértünk! Tiszta az étterem, a szobák, a medencék vize kristálytiszta, szóval nagyon pozitív számomra ez a szálloda!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kapitány Büfé

Közvetlenül a Balaton déli partján található ez a kedves kis vendéglő, rendkívül egyszerű megtalálni. Nyaranta nagyon szeretünk idejárni, mert frissek az ételek, az üdítők, italok mindig kellemesen hidegek, a kávé, a cappuccino isteni, és minden igényt kielégítve a kiszolgálók az ízlésünknek megfelelően alakítják az ételek mennyiségét, ízvilágát. Itt még soha nem hallottuk azt, hogy "ez most nincs..."! Mindig kedvesek, gyorsak és pontosak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Karos Spa**** superior

Lehet, hogy én leszek az első, aki bizony nem éppen a legpozitívabban látta ezt a szállodát. Első benyomás nem volt rossz, kedves volt a recepciós hölgy, minden információt megkaptunk párommal a bejelentkezésünkkor. A szoba tágas, az ágy kényelmes, mondjuk úgy, hogy elég tiszta is. A fürdőszoba hatalmas, de egy ici-picit lehetett volna tisztább (a csempe és a törülköző-szárító hagyott nálam némi kivetnivalót). A szállodához tartozó fürdőtől többet vártunk... Sokkal többet. Csalókák voltak a képek számunkra, amit a neten láttunk: nagyobbnak, tágasabbnak gondoltuk. Nem üzemeltek a külső medencék, pedig állítólag be szokták üzemelni, mikor több vendég van. Nekünk úgy tűnt, hogy elegen lettünk volna hozzá.
És a vacsora... két éjszakát töltöttünk ott, de egyetlen egyszer sem sikerült azt mondanunk, hogy jól laktunk. Ettünk, de valahogy nem jött be az a minőség, amit elvártunk volna. Sikerült nekik elég érdekesen összeválogatni a menüsort is: egyik tálcán marhaszelet, a következőn borjúpörkölt. Következő este pedig sült sertésoldalas és egybesült sertés-karaj volt. A köretek rendszerint a tányéromon maradtak, mert hol fura íze volt, vagy fövetlennek éreztem. A reggelinél is voltak problémáim. Nagyon szeretem a virslit mustárral, de első nap reggelén bizony az is ottmaradt a tányéromon... De hiszen azt nem lehet elrontani!
Egyetlen egy jó dolog volt a reggeliben, az a "látványkonyha". Egy kedves kis hölgy ham and eggs-et készített ott előttünk, úgy, ahogy mi kértük.
Hát szóval, ennyi. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Senátor Kávéház-Étterem

:) Nagyon kellemes kis hely, szerettünk ott lenni. Nagyon jó konyhája van, roppant mód kedves és pontos a személyzete. Gyönyörű bútorai vannak, olyan jó volt nézelődni ebben a pici, családias kis szállodában.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely